3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář obral favorita o body, vybojoval remízu


Branky


70. D. Lukač , 87. D. Lukač , 88. R. Sura - 1. V. Hovorka , 44. J. Miko , 90. L. Lebeda
1

Lhenická rezerva je jediný tým, který by mohl ohrozit Sokol Zdíkov na cestě do B. třídy. Domácí navazáli na špatný start do B.třídy svého áčka a do poločasu se hledali. Toho využili hraničáři z Borových Lad, kteří ještě nedávno trénovali hokejem. Nyní sundali brusle a najednou získali pocit lehkosti a do poločasu vedli o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve znamení hostů. Ti přijeli s cílem hrát aktivně a domácí překvapit a to se povedlo

Hosté domácí zaskočili hned v úvodu. Žádný zanďour, ale aktivní hra, což potvrdili hned prvním útokem, ze kterého je kanonýr Hovorka poslal do vedení. Domácí byli jak opaření a celý první poločas byli fotbalově v útlumu. Hosté hráli chytře s důrazem od zadních řad a se snahou o rychlý brejk. Borovoladští byli v této fázi utkání lepší a jen kvůli špatné koncovce se jim nepodařilo vsítit víc než dvě branky. Druhá přišla v samotném závěru poločasu a vsítil ji Jan Miko.

Bouřka v kabině a domácí se srovnali herně i výsledkově

Hosté byli na vše připraveni a hráli stále aktivně. Byl to zajímavý zápas, neboť v druhém poločase se začali rvát i domácí a fotbal získal nadhodnotu a bylo se na co dívat. Domácí měli i smůlu v koncovce a dlouho se nemohli prosadit. Zápas vrcholil  v závěrečné dvacetiminutovce, to v 70. minutě snížil domácí David Lukač. Peckářská rezerva se dostala do hry a snažila se stále s utkáním něco udělat. Snaha o vyrovnání přišla během 87. a 88. minuty, když nejdříve Lukač a po něm Sura otočili skóre. To bylo pro hosty hodně tvrdé a fotbalově nespravedlivé. Naštěstí pro ně se v 90. minutě trefil hostující Ladislav Lebeda a hosté si tak domů vezou cenný bod.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice B
Vladislav Burda (hráč): Toto utkání skončilo remízou jen proto, že jsme se celý zápas kopali za uši a nedokázali několikrát trefit naprosto prázdnou bránu. Hosté hráli sympaticky, ale 80 minut se jen bránili. Opravdu to nebylo o tom, že by hosté hráli aktivně, ale o neskutečné nemohoucnosti Lhenických.

TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko hráč: Domácí tým byl od začátku favoritem. My jsme se však nenechali porazit bez boje. Napomohl nám první rychlý gól z přímého kopu. Před koncem poločasu jsme zvyšili vedení pěknou střelou na 0:2. Po přestávce tlak domácích rostl a podařilo se jim snížit na 1:2. 10 minut před koncem nám rozhodčí neuznal gól a pár minut poté domácí srovnali na 2:2. V 89 minutě Ktiš (Lhenice B)) navýšila skóre na 3:2, ale my stihli v nastaveném čase ještě vyrovnat. Nakonec jsme domů odjížděli s jedním urvaným bodem.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - L. Burda [-] , P. Borovka [-] , S. Bečvář [-] , R. Sura [-] , P. Starý [-] , P. Šíma [-] , J. Růžička [-] , J. Gregora [-] , J. Exner [-] , D. Lukač [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - L. Lebeda [-] , M. Smatana [-] , M. Rypl [-] , J. Miko [-] , P. Juřík [-] , M. Dvořák [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , V. Hovorka [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 15. J. Exner , 50. J. Gregora - 48. J. Miko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PRENNER Pavel (N), MIKO David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2017 15:23
Zajímalo by mne, z jakých zdrojů pan Beran čerpá k psaní reportů z utkání. To, co je uvedeno v tomto a ve spoustě dalších reportů, neodpovídá skutečnému průběhu utkání. Toto utkání skončilo remízou jen proto, že jsme se celý zápas (byl jsem v utkání přímo na hřišti) kopali za uši a nedokázali několikrát trefit naprosto prázdnou bránu. Hosté hráli sympaticky, ale 80 minut se jen bránili. Opravdu to nebylo o tom, že by hosté hráli aktivně, jak je zmíněno, ale o neskutečné nemohoucnosti Lhenických.