Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky vyprovodily sestupující Nový Hradec pěti góly.


0

Domácí hráči si zastříleli. Sestupující Nový Hradec to ale mrzet vůbec nemusí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle.

V prvním poločase se odehrával vyrovnaný zápas. Ani jeden ze soupeřů si nevytvořil výraznější tlak. Domácí byli ale o malinko lepší a tak šli po zásluze do vedení. První poločas nenabídl nikterakt atraktivní fotbal a tak mohli být jak diváci, tak hráči rádi, že se po čtyřicetipětiminutách odcházelo do kabin.

Kosičky neponechaly nic náhodě.

Do druhé půle vstoupili lépe Kosičky. Od začátku měli více ze hry a lépe kombinovali. Navíc se jim podařilo vstřelit brzky gól a šli do vedení 2:0. Na tento gól dokázal ještě hostující celek zareágovat a snížil stav utkání na 2:1. Domácí to nepoložilo, naopak. O pár minut později zvyšovali na 3:1 a ještě se ani neutišily ohlasy v ochozech a už to bylo 4:1. V závěru se jim ještě podařilo vstřelit jednu branku a tak bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Výsledek mohl být daleko vyšší, ale domácí své šance zahazovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Radan Koliáš (domácí): První poločas byl bez pohybu a aktivity. Po domluvě o poločasové přestávce už se vše zlepšilo




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - M. Kvaček [-] (75. J. Schovanec [-] ) , M. Stránský [-] , J. Mráz [-] , J. Šanda st. [-] - D. Bouška [-] , V. Beneš [-] , T. Koóš [-] , D. Vávra [-] (70. J. Pražák [-] ) - J. Černý [-] , M. Stránský [-]

FC Nový Hradec Králové B
J. Jaška [-] - L. Kaplan [-] , J. David [-] , J. Vrabec [-] , M. Přiklopil [-] - Z. Vošvrda [-] , .. Pešek [-] , M. Sajvera [-] , M. Klčo [-] - V. Berger [-] , M. Puhlovský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.