4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé má formu, na vlastní kůži to pocítili hráči Vrábče


Branky


0

V 11. kole na sebe narazily týmy Mladého B a Vrábče. Domácí hráči chtěli určitě navázat na 14 dní staré vítězství, kdy jako jediní v soutěži porazili vedoucí Římov. A proti soupeři z Vrábče to neměl být zas tak velký problém, protože na venkovních hřištích na podzim neuhráli jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé zadělalo na tři body během prvního poločasu

Nepříznivým počasím a vysokou zápasovou vytížeností zkoušený pažit mládského hřiště čekalo v nedělních odpoledních hodinách další utkání. Tentokrát zavítalo na periferii Českých Budějovic Vrábče. Zatímco hosté si jistě chtěli napravit poněkud pošramocenou reputaci po utkání s Rudolfovem, který jim nastřílel sedm kulí, jako v Sarajevu, mládské ‚‚béčko‘‘ by rádo navázalo na bodový zisk ze Slavče.

 

Zima a zamračená obloha nabádala spíše k tomu zůstat doma v pohodlí gauče a televize, ovšem nejvěrnější fanoušci si jako už tradičně našli cestu na stadion i v tomto sychravém počasí. Odměnu za věrnost jim v podobě branky jim svěřenci Jana Frieda nadělili už v 7. minutě. Po rohu se balon odrazil na vápno k Zieglerovi a ten si s touto nabídkou věděl rady, propálil vše, co mu stálo v cestě včetně gólmana a balon skončil v síti – 1:0. Domácí po vstřelené brance nepolevili a tlačili se do branky soupeře, což vyústilo v další roh. Centr do vápna se odrazil od důrazného Zemka ke Kolářovi a ten duchapřítomně poslal míč za záda gólmana hostí – 2:0. Dva rychlé góly srazili Vrábče na kolena a nevypadalo to, že by měli velkou chuť zápas otáčet. Mladé diktovalo tempo hry a pálilo šanci za šancí.  Ze strany hostů stojí za zmínku jen střela z hranice šestnáctky, kterou zlikvidoval sklapnutím ‚‚betonů‘‘ domácí brankář Dvořák. Ještě do poločasového hvizdu se domácí dočkali třetího zářezu na pažbě. Na centr z levé strany nedosáhl gólman Knytl a míč skončil až u Zemka, před kterým zívala prázdná branka. Zemek potvrdil střeleckou formu z předešlých utkání a pohodlně zvýšil už na 3:0 pro domácí. 

Pavel Schuster udělal gólovou tečku, za povedeným vystoupením Mladého B

Druhá půle už příliš fotbalového půvabu nepřinesla a nejednou z útrob stadionu zaznělo výstižné slovo ‚‚holomajzna‘‘. Hosté se snažili s výsledkem něco dělat, ale na svých taženích ke Dvořákově bráně často přicházeli o balon dříve, než ji mohli ohrozit. Na tyto ztráty však mládští fotbalisté odpovídali zbrklými pokusy o brejky, které zpravidla vždy končily gestem zmaru. Utkání bylo bez náboje a zdálo se, že už se jen dohrává. V 83. minutě došlo k poslední změně ve skóre. Kolář namazal před vápno Pavlu Schusterovi a ten z první vyslal pomalou střelu k pravé tyči Knytlovy branky. Tato louda i přes snahu gólmana nakonec skončila v síti - 4:0.

 

Víc už se toho v mladém na hřišti neudálo a dočkali jsme se konečného hvizdu. Vrábče tak prohrálo už třetí zápas v řadě, naopak Mladé je poprvé v sezoně tři zápasy po sobě bez prohry.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Od začátku jsme měli zápas ve svých rukou a soupeř si nevytvořil prakticky žádnou šanci, a když jo tak všechno spolehlivě likvidoval Dvořka. Ve druhý půli jsme trochu povolili, ale o výsledku nebylo pochyb."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - T. Linhart [-] , J. Vítek [-] , A. Kolář [-] , M. Schuster [-] , M. Ziegler [-] , M. Drábek [-] , L. Szojka [-] , P. Šimek [-] , M. Pešek [-] , F. Souček [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - P. Filištein [-] , D. Seethaler [-] , M. Šerý [-] , L. Koclíř [-] , K. Bašta [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , M. Halmich [-] , M. Hejbal [-]

ŽK: 85. P. Schuster .
Hráči zápasu: A. Kolář , P. Schuster .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - PODGORSKÝ Jaroslav (N), OHRAZDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.