Lišov B si ve svátek vyjel pro body do Ledenic


Branky


0

V Ledenicích se hrálo 9. kolo III. třídy s předstihem o sváteční středě 28. září. Domácí příliš nevyužili možnosti doplnit tým o hráče z A týmu, když vypomoci šel pouze Winkler. To hosté na tom byli s hráči A týmu, o poznání lépe. Jak se ukázalo v samotném zápase, byli právě hráči áčka důležitými články k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov B měl povedený vstup do zápasu a do kabin šel s tříbrankovým náskokem

Zápas dvou B týmu se odehrál netradičně ve sváteční středu. Lépe doplnili svůj B tým hosté z Lišova a na výkonu a konečném výsledku to bylo znát. Už ve 3. minutě zatáhl míč po pravé straně Fiktus a centrem na zadní tyč našel Klaboucha, který zakončil do protipohybu brankáře Maříka, otevřel skóre – 0:1. Hosté drželi míč na zemi, kombinovali a po čtvrt hodině vedli už o dvě branky. Přihrával opět Marek Fiktus, tentokrát na Davida Mlýnka, který se uvolnil na pravé straně a šel ze strany sám na brankáře Maříka a obstřelem zvýšil na 0:2.

 

Lišov B zřejmě dvoubrankové vedení uspokojilo a do hry se začali dostávat i domácí. Nejvíce zlobil pendl z A týmu Winkler, kterého hostující obrana musela zastavovat jen za cenu faulů. Z jednoho takového případu rezultoval přímý volný kop. Ten zahrával Lamáček, ale střelu mířící do šibenice dokázal hostující Matoušek vytáhnout na roh. Domácí se dostávali do tlaku a ve vzduchu vysela kontaktní branka. Jenomže opak byl pravdou.

 

Tři minuty před poločasovou přestávkou udeřilo na druhé straně. Kopačka odvrátil centr z vlastního vápna k nohám Fiktuse, který poslal do úniku Lukáše Mlýnka a ten v zakončení nezaváhal. Svou trefou tak stanovil poločasové skóre 0:3. 

Hosty nerozhodilo snížení domácích a závěru přidali další tři trefy

Druhý poločas začal vyrovnanou partií. Ledenice byli o něco aktivnější a tlačili se častěji před branku hostí. V 69. minutě se dočkali snížení, když brejkovou akci skvěle vyřešili, Winkler a zakončující Lamáček – 1:3. Domácí se tlačili dopředu, jenomže jejich snaha o kontaktní branku vyústila ve čtvrtý gól hostí. Čtvrtou asistenci si po rohu Mlýnka, připsal Fiktus, který přiťukl míč Masničkovi a ten ranou pod břevno, nedal brankáři Maříkovi šanci, ani zvednou ruce – 1:4.

 

Domácí hráče inkasovaná branka položila do kolen a hosté dohrávali zápas s chutí. Už o dvě minuty později centroval ze strany Kopačka, Klabouch vyhrál souboj s brankářem Maříkem a vrátil míč na vápno, kam nabíhal David Mlýnek a jeho bomba za přispění břevno skončila v síti – 1:5. V 87. minutě pak po faulu na Klaboucha, měli hosté výhodu přímého kopu. K míči se postavila dvojice Fiktus – Kosař a druhý jmenovaný utěšenou střelou poslal míč do šibenice. Lišov B si tak z Ledenic odvezl zaslouženou výhru 6:1.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Po delší době nám vyšel zápas, kdy jsme mohli využít kluky z A týmu. Ti byli přínosem v zápase, jak herně tak gólově. Zápas se nám povedl nadmíru a zcela zaslouženě jsme si z Ledenic odvezli všechny body."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - ČECH Jaroslav (N), FIKTUS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.