1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná doma brala opět tři body


Branky


0

V 7. kole III. třídy skupiny B, přivítala Včelná na svém hřišti ofenzivně laděného soupeře ze Slavče. Domácí hráči po třech vítězstvích v řadě tvrdě narazili minulý víkend na hřišti Římova, kde schytali výprask 8:1. Hosté naopak minulý víkend dokázali dotáhnout do vítězného konce dobře rozjetý zápas s Novými Hodějovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze své převahy gól nevstřelili

Domácí Včelná byla doposud na svém hřišti stoprocentní. Pocítily to jak Trhové Sviny B (4:0), tak Mladé B (5:0). Vstup do zápasu a prakticky celá první půle, však byla pod taktovkou hostujícího týmu. Ten chtěl dál držet krok s týmy z horní poloviny tabulky a jejich výkon tomu nasvědčoval. Jenomže v zakončení se jim zrovna nejlépe nevedlo. Nejlepší střelec soutěže Jakub Brousek si zřejmě všechnu munici vystřílel minulé kolo s Hodějovicemi a v tomto úkonu mu sekundovali i jeho spoluhráči. Domácí obrana tak v prvním poločase přežila všechny šance hostí a výborný výkon brankáře Krčína stanovil poločasové skóre 0:0.

Šálek vystřelil Včelné tři body

Druhý poločas začal opatrně, více měli míč na svých kopačkách hosté, ale s přibývajícím časem se začal zvedat výkon domácích hráčů. Ti postupně vyrovnali hru a začali se častěji tlačit před hostujícího brankáře Vítka, který za první poločas nemusel řešit příliš ošemetných situací. Ve druhé půli mu to domácí hráči vynahradili a v závěru zápasu definitivně přebrali iniciativu hry. Jejich snaha o vstřelení vítězné branky, byla vyslyšena šest minut před koncem zápasu. V 84. minutě se po chybě hostující obrany dostal míč k domácímu kanonýrovi Šálkovi, který poslal Včelnou do vedení. Slavče vrhla v závěru zápasu všechny síly do útoku, ale domácí obrana jejich snahu bez problémů eliminovala. Domácí hráči tak dovedli zápas do vítězného konce i třetí domácí zápas skončil výhrou. Navíc ani na třetí pokus doma neinkasovali. Včelná se tak v tabulce posunula na třetí místo, právě před svého soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavče
Karel Brůha ( trenér ): "První půle byla zcela v naší režii, ale bohužel jsme tuto převahu nevyjádřili vstřelením branky, i když šance na to byly. Fotbalisté Včelné nebyli v první půli nebezpeční a hrozili jen v náznaku ze sporadických brejků nebo z rohů. Druhý poločas začal ve stejném průběhu hry jako v první půli. Postupem času Včelná však hru vyrovnávala a začala být i před naší brankou nebezpečnější, z čehož vyplynula hrubá chyba naší obrany a soupeř ji ztrestal jediným gólem zápasu. V závěru zápasu jsme se snažili alespoň vyrovnat, ale soupeř si už výhru pohlídal. V zápase bych vyzdvihl výkon Honzy Táchy."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - V. Adamovský [-] - D. Tondl [-] , S. Pražák [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , T. Masák [-] , K. Malák [-] , L. Krajčír [-] , M. Cherkas [-] , J. Čaloun [-]

TJ Slavče
F. Vítek [-] - J. Tácha [-] , V. Graňo [-] , P. Nocar [-] , T. Vach [-] - J. Tůma [-] , C. Silva [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] , M. Tošner [-] - D. Tisoň [-]

ŽK: 44. T. Masák , 75. V. Žondecký - 56. C. Silva , 57. V. Graňo , 69. J. Tácha .
Hráči zápasu: M. Krčín , V. Šálek - J. Tácha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - ZAJÍČEK Václav (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.