Posílené Ledenice B nadělily půl tucet branek Slavči


Branky


24. T. Lamáček , 29. J. Fencl , 36. P. Králík , 57. J. Homer , 68. J. Fencl , 79. J. Fencl - 33. J. Brousek (p.)
0

V 5. kole III. třídy skupiny hostily Ledenice B hosty ze Slavče. Domácí neměli povedený vstup do sezony, když v úvodních třech kolech inkasovali 16 branek a na bodovém kontě byla nula. Naopak hosté ze Slavče své první dvě utkání zvládli daleko lépe, když oba své zápasy vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly ve druhé části první půle

Ledenice chtěly před domácími diváky zabrat a tomu podřítily i doplnění kádru o pendli z A týmu. To se v průběhu zápasu ukázalo, jako správná volba. Domácí obraně sice dělali obavy šikovní hostující útočníci, jenomže těm se tentokrát gólově nedařilo, jako v minulých kolech. Ledenice šly do vedení v polovině první půle. Po faulu na Volfa, zahrával přímý volný kop Lamáček a na jeho střelu byl brankář Vítek krátký – 1:0. Domácí hráče vedoucí branka nabudila a za pět minut vedli už o dvě branky. Hostující obranu pokořil Fencl.

 

Zdálo, že domácí jsou na nejlepší cestě k prvním bodům, ale jejich optimismus už za pár minut narušili hosté, když se po faulu Babky, kopala proti domácím penalta. Tu bezpečně proměnil Jakub Brousek a hosté byli zpátky ve hře – 2:1. Domácí inkasovaná branka nijak nerozhodila a za tři minuty vedli znovu o dvě branky. Na levé straně dostal míč za beka rozběhnutý Volf, který oslovil k zakončení nabíhajícího Králíka a ten se nemýlil – 3:1. Tento výsledek vydržel do poločasové přestávky.

Fencl uzavřel hattrick i půltucet ledenických branek

Druhý poločas začal vzájemným oťukáváním. Hrál se pohledný fotbal, ale ve druhém poločase stříleli branky jen domácí. Nejprve prošel hostující obranou domácí Homer a bylo to 4:1. O pár minut později se individuální akcí blýskl Fencl a zakončením šajtlí na zadní tyč zvyšoval už na 5:1 pro Ledenice.

 

Domácí si připravili pro hosty ještě jednu gólovou akci. Fyrbachovu střelu brankář Vítek jen vyrazil a nejlepší hráč na hřišti Fencl uzavřel nejen hattrick, ale i konečné skóre zápasu na 6:1. Ledenice si tak připsali první body, když předčili hostující ofenzivu, které se tentokrát v zakončení moc nevedlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Hrál se pohledný fotbal. Hosté mají šikovné a nebezpečné útočníky, s obranou hrou už je to o něco horší. My jsme toho dokázali využít a nastříleli soupeři šest branek. Potřebovali jsme body, jako sůl a tak byla potřeba využít hráčů z A týmu. Svůj účel to splnilo."




Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.