Rudolfov si doma poradil celkem jasně s Ledenicemi


Branky


0

V 1. kole přivítal na svém hřišti Rudolfov B tým Ledenic B. Domácí po pádu z okresního přeboru hostili třetí tým loňské sezony a dal se očekávat vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov byl aktivnější, ale v první půli se radoval jen z jedné branky

Hosté z Ledenic měli před zápasem problém se složením sestavy a k utkání měli nakonec jen jedenáct lidí. Navíc při pohledu na soupisky obou mužstev byl patrný i věkový rozdíl, kdy proti sobě nastoupil de facto výběr Mladých (Rudolfov B) proti Starým (Ledenice B). Rudlfov navíc dokonale využíval nového pravidla, kdy se hokejově střídá a každých patnáct minut protáčel sestavu. Hned v 1. minutě se ujala úvodní šance domácích, kterou využil Machovec - 1:0. Domácí hráči měli více ze hry a dostávali se do dalších šancí. Jenomže místo většího gólového rozdílu, se museli domácí do poločasu spokojit jen s jednobrankovým náskokem.

Výstavní trefa Lamáčka a hattrick Machovce

Druhý poločas začal prakticky identicky, jako ten první. Ve 47. minutě se znovu dostal do zakončení domácí Machovec a bylo to 2:0. Domácí mladíci hýřili aktivitou a i když hosté dokázali zdatně sekundovat domácím v kombinacích, v závěru zápasu se značně projevil rychlý úbytek sil. V 78. minutě zvýšil na 3:0 Keřka a zdálo se, že je definitivně po zápase. Poté se ovšem osmělili i hosté a jejich branka stála za to. Z téměř třiceti metrů se do míče opřel Lamáček a nevýdanou ranou, která se otřela ještě o tyč snížil na 3:1. Tento fotbalový moment ocenil i domácí trenér Krýdl, který by rád podobné branky viděl i v první lize. Domácí však měli zápas pevně v rukou a v závěrečných minutách ještě navýšili konečné skóre zápasu. Nejprve v 83. minutě završil hattrick Machovec - 4:1. A konečnou podobu výsledku dal o další dvě minutky později Bajer. Rudolfov B tak vstoupil do III. třídy jasným a zaslouženým vítězstvím 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Hosté dorazili k zápasu v jedenácti lidech a i s ohledem na věkový rozdíl obou mužstev, se dá říct, že to byl rozdílový faktor v utkání. První poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem a kdybychom vedli 6:0 nemohl se nikdo divit. V zakončení se nám ovšem první poločas příliš nedařilo. Druhý poločas už jsme byli v zakončení efektivnější a dovedli zápas k jasné výhře. Hosté korigovali výstavní trefou, za kterou by se nemusel stydět, ani žádný ligový hráč."

TJ Slavoj Ledenice B
Štěpán Koblasa (hráč): "Začátek nové sezóny se nám nevyvedl hlavně z nedostatku hráčů způsobeného jak dovolenými, pracovním vytížením tak již i zraněním. Vzhledem k častému střídání a věku soupeřů byla hra velmi náročná, běhavá a fyzicky fond není nekonečný. Přes vynikající zákroky gólmana a souhru zkušené obrany soupeř využil našich chyb, po kterých nás po právu potrestal."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Brejník Aleš - MLČOCH Milan (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.