1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice se rozešly se Sviny nerozhodně


Branky


0

V posledním kole přivítaly Ledenice B soupeře z Trhových Svinů B. Domácí ztráceli na svého soupeře tři body a v případě se na něj tak mohli dotáhnout. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byl aktivnější a zaslouženě šli do vedení

Hráči Ledenic dokázali minulý víkend, jako první tým dobýt hřiště nováčka ze Včelné a cenné tři body chtěli potvrdit i v závěrečném podzimním kole. Jenomže je čekaly nevyzpytatelné Trhové Sviny B, které herně vypadají velmi dobře, ale výsledky mají jak na houpačce. Vstup do zápasu patřil právě hostům, kteří byli aktivnějším týmem a vytvářeli si šance. Ve 20. minutě se pak zásluhou Radima Horelici dostali do zaslouženého vedení – 0:1. Bohužel pro hosty to byla jediná využitá šance v prvním poločase, a jelikož domácí hráči v prvním dějství nedokázali najít recept na hostující obranu, odcházelo se do kabin za jednobrankového vedení hostí. 

Domácí se zlepšili a dokázali vyrovnat

Do druhé půle nastoupily oba celky jako vyměněné. Domácí hráči měli více ze hry a po necelé hodině hry se dočkali zaslouženého vyrovnání. V 57. Minutě našel krásnou přihrávkou Volf rozběhnutého Kožanta a ten se v zakončení nemýlil – 1:1. Ledenice vyrovnávací branka nakopla a měly další šance na to strhnout vedení na svou stranu. Jejich útočná snaha, ale často končila v rukavicích pozorného brankáře Brůhy. V závěru zápasu se pak hosté museli obejít bez Gažáka, který šel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy. Krátká přesilovka však už konečným skórem nepohnul a tak se oba týmy rozešly zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Hrál se vyrovnaný zápas. První poločas byli lepším týmem hosté a zaslouženě šli do vedení. Ve druhém poločase jsme měli naopak více ze hry my a dokázali jsme zápas vyrovnat. Byly i šance na to strhnout vedení na svou stranu, ale bohužel. Zarážející byl výkon rozhodčího, který je škoda komentovat, asi to byl kolorit závěrečného kola."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "V zápase jsme si vytvořili pár šancí, ale dokázali jsme proměnit pouze jednu. Další branku přidali už jen domácí a domů jsme odjížděli s bodem."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - D. Fyrbach [-] , M. Strouha [-] , J. Řimnáč [-] , J. Homer [-] - R. Kučera [-] - F. Kopecký [-] - S. Jindra [-] , J. Čech [-] , Š. Koblasa [-] , P. Králík [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - T. Čenec [-] , M. Chromčák [-] , J. Gažák [-] , O. Hruška [-] , J. Macák [-] , L. Gažák [-] , R. Horelica [-] , J. Gažák [-] , P. Randa [-] , D. Štojdl [-]

ŽK: 65. M. Volf - 32. J. Gažák . ČK: 85. J. Gažák .
Hráči zápasu: T. Lamáček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ČECH Jaroslav (N), MAREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.