0:3
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Hradecké" derby pro domácí Nový HK.


Branky


40. M. Neppl , 67. O. Vik , 76. M. Jindra
0

ZÁPAS BYL NAKONEC KONTUMOVÁN Z DŮVODU STARTU TŘÍ HRÁČŮ ZE SOUPISKY A MUŽSTVA TÝMU NOVÉHO HRADCE.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K tradičnímu derby hosté nastoupili ve velmi pozměněné sestavě. V podzimním utkání nastoupili ke vzájemnému zápasu z jejich týmu pouze 2 hráči. Vinou zranění se jim rozpadla celá kostra týmu.

Hosté s kombinovanou sestavou ze začátku lepší.

Přesto k utkání přistoupili zodpovědně. V úvodu zápasu si vypracovali i brankové příležitosti, ale jak je tradicí tohoto týmu, úspěšně je zahazovali. Naopak zkušený tým domácích se dostal do šancí jen díky hostujícím velehrubkám. S první si ještě Hruška poradil, při druhé už neměl šanci. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:0 pro domácí. 

Domácí udělili lekci z produktivity.

Cíl hostů se nezměnil, pokusit se vstřelit branku a pokusit se soupeře porazit. Bohužel další hrubky, které vyprodukovali, dokázal domácí tým potrestat. Nakonec domácí ještě dokázali dvakrát skórovat. Výsledek utkání byl tedy 3:0. 

 

zdroj: www.trebes.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš B
Hosté:: Většině hráčů nejde vytknout to, že by nebojovali. Ale názorně se ukazuje, jak velký rozdíl je mezi dorosteneckým a dospělým fotbalem. Domácí tým nebyl lepší, nestačil nám ani fyzicky, ale zkušenostmi si s námi velmi snadno poradil. Do dalších zápasů je potřeba, aby se co nejvíc zapojili končící dorostenci. Aby poznali rozdílnosti fotbalu. Tady jim teprve soupeři ukazují, jak se trestají chyby.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové B
J. Jaška [-] - J. David [-] , P. Vopálka [-] , M. Jindra [-] , O. Vik [-] (80. V. Berger [-] ) - P. Havelka [-] (89. M. Klčo [-] ) , J. Bonhard [-] , M. Páter [-] , M. Šmíd [-] - M. Neppl [-] (83. L. Kaplan [-] ) , J. Vrabec [-]

TJ Sokol Třebeš B
M. Hruška [-] - I. Kosyak [-] (76. M. Štajer [-] ) , D. Tesař [-] , D. Bielčík [-] , J. Černý [-] - J. Sobotka [-] , M. Kincl [-] , L. Kordač [-] (69. J. Neugebauer [-] ) , J. Tošovský [-] - M. Lehký [-] (65. M. Cílek [-] ) , P. Majer [-]

Hráči zápasu: O. Vik - J. Sobotka .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.