Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Hlušice opět nezaváhaly.


0

První Hlušice si ze hřiště Probluzy odváží tříbrankové vítězství. Nic jim opět nezabránilo v jejich cestě za postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na soupeře vletěli.

Hráči Probluze se favorita vůbec nezalekli. Ze začátku zápasu si vytvořili mírnou převahu. Ta pramenila až v několik slušných gólových příležitostí. Ty ale domácí trestuhodně zahodili. A tak se iniciativa postupně začala převahovat na stranu hostí. Ti naopak domácímu celku ukázali, jak se střílí góly. Do poločasové přestávky vsítili sice jen jeden. Ale i ten jim pomohl k uklidnění situace na hřišti.

V druhé půli už favorit domácí moc do hry nepustil.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Ti nadále pokračovali ve zvýšené aktivitě, kterou předváděli na konci první půle. Domácím se sice občas povedlo pohrozit z brejkové situace. Žádnou z nich ale nedokázali gólově využít. A tak se mohli radovat hosté. Po té co k brance k první půle, přidali ještě další dvě, si odvážejí pohodové vítězství 0:3. Nadále si tak udržují dvanáctibodový náskok na čele tabulky.



Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] (70. F. Kolovratník [-] ) , J. Klouček [-] , R. Neumann [-] (46. V. Kaplan [-] ) , M. Brambora [-] - J. Hrdlička [-] , M. Hrdlička [-] , O. Karlík [-] (46. L. Brixí [-] ) , P. Kolakovský [-] (77. L. Podsadlo [-] ) - F. Neumann [-] , F. Hlušička [-] (65. J. Telinger [-] )

SK Čechie Hlušice
S. Strýhal [-] - M. Novotný [-] (78. M. Šimůnek [-] ) , P. Průcha [-] , O. Pařízek [-] , P. Horák [-] - J. Kohout [-] (77. J. Špaček [-] ) , J. Šimůnek [-] , J. Soumar [-] , E. Pařízek [-] - M. Holman [-] , J. Batelka [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.