Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky neproměněným šancím Smiřice prohrály


0

Smiřice hrály, útočily, ale o jeden gól víc dali hosté z Jeníkovic. Touto výhrou se Jeníkovice dotáhly v tabulce na svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci prvního poločasu se povedlo hostům skórovat

První poločas se stejně jako celý zápas odehrával za neustálého tlaku domácích, bohužel ti nedokázali svoje šance proměňovat a většina střel končila vysoko nad brankou hostujícího týmu. Jak už to bývá, z ojedinělého protiútoku se hostům těsně před přestávkou podařilo skórovat.

Ve druhém poločase marný tlak domácích

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Bohužel domácí opět zahodili i ty nejvyloženější šance a byli opět potrestáni, když hosté využili chyby v domácí obraně. Až poté se podařilo vstřelit branku i domácím, když Honza Hochsteiger z přímého kopu s tečí hostující obrany dostal míč až do sítě. Další branka už však nepadla a tak si hosté odvezli celkem šťastné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Jan Rezek - Trenér - Smiřice B:: Dnes to byl z naší strany obrovský zmar, i když jsme herně nepropadli. Musíme se soustředit na zachování klidu v koncovce. Naše produktivita je naprosto žalostná, na každý gól se strašně nadřeme.

SK Jeníkovice
Jeníkovice: Herně jsme moc neoslnili, ale bereme tři body a to se cení.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - O. Havel [-] (60. M. Rund [-] ) , V. Obst [-] , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-] - P. Nagy [-] , A. Skořepa [-] , T. Lazarík [-] , P. Růžek [-] - L. Nedomlel [-] , P. Holub [-]

SK Jeníkovice
P. Látr [-] , O. Šmída [-]

Hráči zápasu: A. Skořepa - O. Šmída .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.