Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boharyně doma vysoko poráží Nové Město


0

Nejprve se domácí na gól nadřeli, pak už se ale patřičně rozjeli a připisující si vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se nejprve trápili.

Domácí měli od začátku více ze hry. První půl hodinu se ale střelecky trápili. Nakonec to ale přece jen vyšlo a šli do vedení 1:0. To obraz hry vůbec nezměnilo a tak byli diváci svědky dalších ofenzivních výpadů domácích. Ke konci první půle dali domácí ještě dva slepené góly a tak bylo o utkání v podstatě rozhodnuto.

Druhý poločas v podstatě obdobný.

V druhém poločase měli také domácí více ze hry. Z množství šancí ale dokázali opět proměnit jen dvě. Ke svému soupeři byli tedy ještě schovívaví a tak ho vyprovodili výsledkem 5:0. Hosté byli v druhé půli už o něco více odevzdanější.



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice Boharyně
Josef Michálek, trenér(domácí): Vzhledem k tomu, že soupeř byl slabší, mohlo být vítězství daleko vyšší. Z takového množství vyložených šancí se musí dávat více gólů.




Sestavy


TJ Bystřice Boharyně
M. Peterko [-] - R. Široký [-] (46. R. Beneš [-] ) , M. Valášek [-] , P. Klimt [-] , J. Steinfeld [-] - T. Hujo [-] (46. M. Flegr [-] ) , L. Volf [-] , P. Málek [-] , J. Pavlíček [-] - P. Samek [-] , L. Rejmánek [-]

TJ Sokol Nové Město
P. Čihák [-] - D. Pavlas [-] , D. Vlk [-] , M. Midloch [-] , P. Midloch [-] - P. Honc [-] , M. Morávek [-] , F. Steklý [-] , V. Krnáč [-] - P. Vinař [-] , M. Kopřiva [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.