Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červeněves doma poráží Dobřenice


0

Druhý celek soutěže hostil ten první a podařilo se mu zvítězit. Červeněvesi se tak podařilo zdramatizovat souboj o první místo v tabulce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli o něco šťastnější domácí.

Jak prognózy nasvědčovaly, od začátku se hrál pohledný, oboustranně bojovný zápas, který byl hoden dvou prvních celků tabulky. Ze šancí, které si oba soupeři vytvořili se ale mohli radovat pouze domácí. Ti mohli být při odchodu do kabin o dost šťastnější, neboť vedli 2:0 a vypadalo to, že mají zápas pod kontrolou.

Červená kaňka navzájem.

V druhém poločase kvalita nikterakt neklesla. Oba týmy opět předváděli to nejlepší, co umí. V tomto poločase se mohli gólově radovat i hosté, ale pouze jednou. Jednu branku přidali i domácí a pojistili si tak vítězství 3:1. Tento zápas měl nakonec přece jen jedno negativum. Oboustranné vyloučení v závěru zápasu lehce vrhá stín na celý zápas, ale jinak si diváci určitě užili svoje. Červeněves se po tomto výsledku dotáhla na rozdíl tří bodů od prvních Dobřenic, jeví si tak naději na první místo v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - L. Drobný [-] , M. Král [-] , D. Wojcik [-] , J. Sedláček [-] - J. Fichtner [-] , J. Michálek [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] - D. Šefara [-] , F. Kmínek [-] (85. J. Gorel [-] )

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - P. Vrchota [-] , J. Moravec [-] , S. Trnka [-] , P. Lexa [-] (42. J. Brixi [-] ) - M. Lenomar [-] (60. R. Štajner [-] ) , V. Hladký [-] , M. Doležal [-] , O. Císař [-] - P. Kuta [-] , E. Svatoš [-]

Počet diváků: 115.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.