Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si jen díky špatné koncovce domácích neodváží větší debakl.


0

Domácí byli po celý zápas lepším celkem. Ty ale trápily přihrávky a také nedůraz v osobních soubojích. A tak zápas skončil "jen" 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednostranný první poločas.

Domácí byli od začátku výrazně lepším celkem. Z převahy si vytvořili několik nadějných příležitostí. Hosté se nemohli dostat do hry a tak se alespoň snažili s domácím týmem držet krok. Z příležitostí, které si domácí vytvořili se jim podařilo vsítit jen jednu branku. Po poločase bylo tedy skóre zápasu 1:0.

Domácí stále více na balónu.

Hosté se nijak výrazně nezlepšili. Domácí nadále byli lepším týmem. To ale jen po pokutové území. Jakmile se dostali do konečné fáze, chyběl jim důraz a přesnost. Proto se jim podařilo vstřelit pouze jednu branku. Nakonec si tak připisují tři body za vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves
Jan Šefara(domácí): Hrálo se za stálé převahy domácích, kteří nedokázali zúročit více šancí kvůli nepřesným přihrávkám a malému důrazu v pokutovém území. Do rámce zápasu přispěl výborným výkonem jediný delegovaný sudí Olah.




Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - J. Sedláček [-] , R. Novák [-] , J. Michálek [-] , J. Gorel [-] - M. Král [-] , A. Král [-] , P. Remsa [-] (80. J. Fichtner [-] ) , J. Trejbal [-] (85. P. Černý [-] ) - M. Malý [-] , F. Kmínek [-]

TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - R. Müller [-] , P. Kopecký [-] , M. Fejk [-] , T. Jistebnický [-] - J. Navrátil [-] , J. Hořínek [-] , O. Rejfek [-] , R. Přikoupil [-] - O. Runkas [-] , P. Miffek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.