Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Třebechovice nedokázaly zastavit Dobřenice v suverénní jízdě.


Branky


0

Hráči Třebechovice dokázali alespoň v poločase držet nadějný výsledek na zisk bodů. Po změně stran hosté ale přidali dvě branky a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aspoň ta remíza.

Hosté byli od začátku fotbalovější a měli více ze hry. Častěji se dostávali do šancí a neproměňovali je. Nakonec se dočkali. Po brance Kuty šli zaslouženě do vedení. Domácím se podařilo ale vyrovnat zásluhou Vošláře a tak se odcházelo do kabin za vyronaného stavu.

Druhá půle kompletně v režiji hostů.

Domácí už neměli takové štěstí, jako v první půli. Hosté měli nadále více ze hry a své šance pro změnu proměňovali. Ve druhé půli se gólově ještě prosadili Doležal a Svatoš. 



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem B
Jiří Voslář, předseda.: Hosté byli po celý zápase lepší a zaslouženě vyhráli. Nás ještě podržel náš šestnáctiletý gólman, který chytil ještě minimálně čtyři góly.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem B
D. Jánský [-] - T. Lukášek [-] , J. Vošlář [-] , R. Andr [-] (46. J. Voltr [-] ) , P. Silbernágl [-] (69. M. Kouba ml. [-] ) - Š. Kouba [-] , V. Jandera [-] , Z. Schüler [-] (35. T. Malý [-] ) , D. Hruška [-] - A. Lochman [-] , D. Bušák [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - P. Vrchota [-] , M. Rahimič [-] , J. Kratoška [-] , S. Trnka [-] - M. Doležal [-] , M. Lenomar [-] , V. Hladký [-] , O. Císař [-] - P. Kuta [-] , E. Svatoš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.