2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Nový Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němec rozhodl o výhře Štramberku


Branky


0

Němec dvěm góly zvrátil utkání ve prospěch Štramberku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším mistrovském zápase jsme na domácím hřišti přivítali tým z Vražného.Již v téměř kompletní sestavě se objevil i Jindra Najsar,který přijel na krátkou návštěvu svého rodného města z Anglie,kde momentálně pracovně působí.Naopak chyběl Michael Škorňa,který laboruje se svalovým zraněním z minulého zápasu ve Skotnici.V sestavě nám chyběl i Radim Šimek,jehož prac.zaneprázdnění mu nedovolí nastoupit ve většině zápasů.Na tým Vražného se nám v poslední době nedařilo.V tabulce figuruje o tři body před námi a tak jsme chtěli samozřejmě zvítězit,a dotáhnout se nejen na tohoto soupeře.                                                   Hned v úvodu nás ale soupeř zaskočil ! Již v 1.min.hosté odcentrovali do naší šestnáctky,kde se po chybě Hruškovského dostal míč k hráči soupeře a ten,střelou k tyči,posílá hosty do vedení 0:1.Naši hráči ale rychle odpověděli stejnou mincí.V 6.min.se míč po kombinaci na jeden dotek,mezi Milichem a Kocurkem,dostal k Lichnovskému,který prostrčil na rozběhnutého Němce.Ten po sólu z půlky hřiště prostřelil hostujícího brankáře 1:1.Za další dvě minuty nahrával Němec doleva Krupovi,jehož umístěnou střelu k tyči vyráží brankář Vražného na rohový kop.V 19.min,zahrával Kocurek rohový kop.Na jeho centr si naskočil opět Němec,jenž mířil pouze jen do náručí brankáře hostí.O minutu později střílí Chovaneček vedle branky.V 24.min. se k přímému kopu z dvaceti metrů postavil Kocurek.Jeho nebezpečná střela těsně míjí tyčku hostující branky.V 35.min. se opět prosadil Němec.Jeho nebezpečnou střelu vyrazil brankář hostí na roh.V 36.min. možná již někteří fanoušci chtěli zakřičet gól,bohužel nestalo se tak.Na Kocurkuv rohový kop si naskočil,na zadní tyči,Němec a vrátil hlavou míč před branku,kde volný Milich z tří metrů přestřelil hostující branku.V 39.min.Nahrál Milich Lichnovskému,jehož tvrdá střela prosvištěla jen pár centimetrů nad brankou soupeře.Do konce poločasu se již nic podstatného na hřišti neudálo a o poločase tak na časomíře svítilo vyrovnané skóre.Měli jsme více ze hry a na šance jsme také na tom byli lépe.Jen stav zápasu neodpovídal průběhu hry.Dostali jsme bohužel zbytečný gól,na který jsme dokázali odpovědět jen jednou.Bylo tedy potřeba v druhém poločase pokračovat v hře,kterou jsme produkovali po většinu poločasu prvního.Zároveň se samozřejmě vyvarovat možných chyb,které by mohly ohrozit naší branku.V poločase musel bohužel střídat kapitán týmu Chovaneček,kvůli zranění nohy,což samozřejmě bylo oslabení.Přesto šli naši hráči do druhé půle s odhodláním,v tomto zápase zvítězit !     

 

 Hned v 47.min. střídající Matonoha hezky vysunul Němce,který po zasekávačce obránci nastřelil,v gólové pozici,břevno soupeřovy branky ! V 51.min.zahrával Hric zprava přímý kop.Jeho přesný centr našel volného Lichnovského,který v další vyložené šanci hlavou přestřeluje hostující branku.V 54.min. Najsar potáhl míč a přihrávkou vysunul Němce,který tentokrát netrefil branku.Co se nepovedlo v 54.min.,povedlo se o chvilku později.Běžela 58.min.když ve středu pole získal míč Lichnovský,který přesné načasovanou přihrávkou našel naběhnutého Němce.Ten se osamocen řítil na brankáře hostí,kterému mazácky odělal kličku do protipohybu,a do prázdné hostující branky pohodlně zavěsil náš druhý gól 2:1 ! Krásná akce našich dvou útočníků ! V následujících minutách jsme si nadále udržovali územní převahu,ovšem hostující celek hrozil nebezpečnými protiútoky.Naštěstí naše obrana fungovala bezchybně a všechny snahy hostí o dobytí naší branky úspěšně eliminovala.Ale i tak při nás v 80.min.stálo štěstí a připravený Hruškovský v naší brance.To po obléhání se hosté dostali do dvou velkých šancí.Hruškovský byl ale vždy na pravém místě a tyto šance zlikvidoval.Odčinil tak svou chybu z úvodu utkání.Závěr zápasu již žádnou velkou šanci nepřinesl a tak jsme si odnesli cenné vítězství ! Potvrdilo se,že tým z Vražného je velmi nepříjemný a houževnatý soupeř,nad kterým není lehké zvítězit.Na druhou stranu jsme opět neproměnili pár vyložených gólových příležitostí,které by nám dodaly klid do dalšího průběhu zápasu.Přesto jsme rádi za tři body a musím poděkovat celému týmu za bojovnost a odhodlání,v jakém se prezentovali po téměř celý zápas.Navíc musím vyzdvihnout výkon Marka Němce,který byl nejlepším hráčem na hřišti,a po zásluze byl jeho výkon korunován dvěmi brankami (jeho první v mistrovských zápasech za náš tým) 

 

zdroj text: http://www.fotbalstramberk.cz/



Sestavy


Kotouč Štramberk
P. Hruškovský [-] - J. Hanzelka [-] , M. Velart [-] (74. L. Hajník [-] ) , J. Najsar [-] - A. Kocurek [-] (63. P. Svoboda [-] ) , J. Krupa [-] (89. Č. Barvík [-] ) , P. Hric [-] , M. Milich [-] (83. R. Barvík [-] ) - M. Němec [-] , J. Chovaneček [-] (46. S. Matonoha [-] ) , L. Lichnovský [-]

TJ Sokol Vražné
K. Divín [-] - M. Majer [-] , L. Valčík [-] , J. Jachník [-] , L. Fusek [-] - R. Hanzelka [-] , Š. Holub [-] (63. H. Bršťák [-] ) , R. Spáčil [-] , J. Strnad [-] - T. Ventura [-] , L. Večeřa [-]

ŽK: 86. L. Hajník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FIEBER Pavel - VESELKA Jan, RŮČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Fotbal Studénka 19 58:23 47
2 TJ Sokol Kateřinice 18 50:22 46
3 FK PRIMUS PŘÍBOR 18 45:19 43
4 TJ Mořkov 19 36:34 33
5 TJ Sokol Žilina 17 34:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Polónyi 24
2 Viktor Adamenko 17
3 Jakub Panák 14
4 Aleš Brtníček 13
5 Lukáš Kocmich 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Lukáš Matula 52 57,8% 0
2 Jiří Klik 49 54,4% 0
3 David Kroupa 16 57,1% 0
4 Radek Hruška 13 31,0% 0
5 Venca Likeš 9 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku