Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Litoměřicko C doma smetlo České Kopisty


Branky


0

Naopak hosté dorazili k derby utkání notně oslabeni, podruhé v řadě dostali sedm branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Litoměřicko C přivítalo na vlatním hřišti České Kopisty. V lepší náladě jsou domácí, kteří ve druhé polovině podzimní části mají výbornou formu a tlačí se na samý vrchol tabulky. To hosté zatím zůstávají za očekáváním, naposledy doma prohráli s Dubím 2:7. A opět nebyli kompletní.

 

Začátek utkání patřil jednoznačně domácím, kteří nastoupili posílení o hráče z B mužstva. Poločas dokonce odehrál Jakub Grunert, který nastupuje za A tým Litoměřicka v ČFL. Litoměřicko těžilo z rychlostně dobře vybavených hráčů a za deset minut vedlo 3:0. Ve 3. minutě se trefil Jan Bergmann, o šest minut později ho napodobil Tomáš Písař, a v 10. minutě dal na 3:0 Martin Císař.

 

Hosté se otřepali, po čtvrt hodině vyrovnal pěknou střelou z hranice vápna Pavel Rážek a Kopisty byly zpátky v zápase. Do konce poločasu si vytvořily ještě jednu velkou šanci, ale do kabin se šlo za stavu 3:1 pro Litotoměřicko.

Hosté po čtvrté brance odpadli

Po změně stran definitivně rozhodla 57. minuta. To se z trestného kopu trefil Tomáš Písař, dal na 4:1 a hosté odpadli. Domácí pak nebohým hostům nasázeli další tři branky.

 

V 65. minutě zvýšil na 5:1 dobře hrající Petr Barnat, v 80. minutě se podruhé v utkání trefil Jan Bergmann. Debakl Kopist pak v 84. minutě dokonal Dominik Slabý. České Kopisty prohrály podruhé v řadě, navíc inkasovaly 14 branek!

 

Naopak Litoměřicko C neprohrálo od 3. kola a poskočilo na druhé místo. V dalším kole hostí doma Rovné, České Kopisty mají doma první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když jsme proti soupeři využili hráčů, kteří jsou dobře rychlostně vybaveni. Za stavu 3:0 jsme polevili a Kopisty se dostaly do hry. Po změně stran jsme opět zabrali, přidali další góly a nakonec zaslouženě vyhráli. Rozhodčí ještě oběma celkům odpustil po jedné penaltě."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Opět nám chybělo pět hráčů ze základní sestavy. Ale na to se nemůžeme dokola vymlouvat. Litoměřicko nastoupilo v silné sestavě. I když jsme si v kabině něco řekli, po deseti minutách prohráváme 3:0. Po snížení tam byla další velká šance. Ve druhé půli dostaneme gól ze standardní sitauce a na zbytek zápasu se vykašleme. To mě asi nejvíce zamrzelo."



Sestavy


FK Litoměřicko C
M. Abdelkader [-] - P. Kolomazník [-] (60. J. Toufar [-] ) , K. Tupý [-] , M. Císař [-] (65. V. Starý [-] ) , T. Písař [-] (57. R. Trekoval [-] ) , P. Barnat [-] , M. Vlašič [-] (65. D. Slabý [-] ) , J. Bergmann [-] , J. Grunert [-] (46. F. Frank [-] ) , O. Dufek [-] , M. Novák [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , D. Kunert [-] , M. Krejza [-] (67. M. Kutzler [-] ) , J. Šumichrast [-] , P. Hesko [-] , M. Burza [-] , V. Kutzler [-] (81. P. Stáňa [-] ) , T. Bergl [-]

ŽK: 13. P. Tůma .
Hráči zápasu: J. Bergmann , P. Barnat .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Evžen - SMREČEK Ladislav, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.