0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chytrý Chmelík potrestal Rumburk


Branky


0

Česká Kamenice zvítězila 1:0 a má nakročeno k dobré podzimní části.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Staří známí se setkali v Jiříkově. "Domácí" Rumburk přivítal Českou Kamenici. Lépe na tom byla Česká Kamenice, která měla v tabulce o pět bodů více.

 

Hra měla od samého začátku náboj a nasazení. Domácí se snažili o kombinaci a Česká Kamenice spoléhala na nakopávané míče za rumburskou obranu.

 

Opticky měli domácí mírnou převahu, ale hosté si vypracovávali více gólových příležitostí. Když už se domácí fotbalisté dostali do šance, tak je zradila koncovka.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Bednář zaplatil za svou odvahu

Ve druhé půli probíhalo opět na hřišti bojovné utkání se snahou o vstřelení branky. Domácí se stále snažili, ale vůbec se jim nedařilo zahrávání přímých volných kopů, kterých v utkání měli požehnaně.

 

O osudu utkání rozhodla 79. minuta. Rumburský brankář Bednář se snažil hrát hodně vysoko. Toho využil Chmelík, který domácího brankáře překonal střelou ze 40 metrů.

 

V závěru se domácí pokusili s výsledkem ještě něco udělat, ale byli nervózní, až podráždění. A to jim na klidu nepřidalo a soupeř již dlouhými odkopy výsledek udržel.

 

Rumburk podruhé v řadě prohrál 0:1, v tabulce je desátý. V dalším kole jede do Libouchce. Česká Kamenice vyhrála podruhé v řadě, drží šesté místo a v dalším kole hostí Duchcov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes to bylo o tom, že kdo dá gól, ten vyhraje. Tím šťastnějším byli hosté. Ale bohužel se stále opakuje situace, kdy vlastně soupeři nabídneme úplně jednoduše vstřelit branku."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "S výsledkem, ale i samotnou hrou jsem spokojený. Rumburk asi více držel míč, ale my měli více šancí. V prvním poločase to byl třeba Černý. Hráče jsme upozorňovali, že domácí brankář hraje vysoko. A Chmelík toho využil. Za tři body jsme rádi, je potřeba je potvrdit v dalším domácím utkání."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Chlada [-] , J. Ruszó [-] (84. M. Demeter [-] ) , D. Holubek [-] (46. J. Hejl [-] ) , P. Pilko [-] , A. Zima [-] , V. Honců [-] , T. Stankovič [-] , V. Chlan [-] , L. Pokorný [-] (68. R. Šott [-] ) , M. Trégr [-]

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] , J. Kozelek [-] - J. Chmelík [-] (90. L. Landovský [-] ) , J. Šimek [-] (86. J. Lehký [-] ) , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] , M. Švanda [-] - F. Černý [-] (89. B. Matulka [-] ) , A. Hodač [-] (72. M. Jírava [-] )

ŽK: 51. T. Stankovič , 80. J. Hejl - 26. P. Vaněk .
Hráči zápasu: V. Chlan - J. Šimek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trojan Michal - DVOŘÁK Martin, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.