2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice opět remizovaly. A opět nezvládly penalty


Branky


0

Lovosický trenér Pavel Doležal se po utkání v Křešicích hodně zlobil na rozhodčího.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice byly přeci jen fotbalovější

Do Křešic přijely Lovosice. Oba týmy na tom v tabulce nebyly růžově, Lovosice už dokázaly nasbírat čtyři remízy, ale také tři prohrané penaltové rozstřely. Pikantní duel zažívali domácí hráči Lukáš a Tomáš Hrdí, kteří přišli do Křešic právě z Lovosic.

 

První poločas patřil fotbalově Lovosicím, hosté hrozili z rychlých brejků. Hosté se zlobili na rozhodčího, když faul zezadu na Espinosu nebyl potrestán ani žlutou kartou. Ale právě Roberto Espinosa se v 16. minutě prosadil a hosté vedli 1:0.

 

Křešice měly dvě vyložené šance, obě si připravil rychlonohý Jiří Lepič. Poprvé ho parádně vychytal Šafránek, podruhé domácí útočník branku minul. I proto se šlo do kabin za stavu 0:1.

Křešice se zvedly

Po změně stran přišel na hřiště domácí záložník Dominik Lenrt. A hra Křešic se zvedla. Lovosice postupně uvadaly, hodně jim v sestavě chyběli Klouček s Huškem. V 66. minutě Křešice zaslouženě vyrovnaly, když se trefil Suchánek.

 

Lovosický trenér Pavel Doležal se pak opět zlobil na rozhodčí, když faul Větvičky na Marcaníka zaváněl penaltou. Ale píšťalka zůstala němá.

 

Křešice mohly zvítězit. Po jasném faulu se kopala penalta na druhé straně. Ovšem pokus Lenrta dobře chytající Šafránek vyrazil. Stav 1:1 vydržel do 90. minuty, šlo se tak na penalty.

Lovosice a penalty? Čtvrtý neúspěch

Lovosicím v letošní sezóně penaltové rozstřely prostě nejdou. Domácí nakonec vyhráli 4:3, když brankář Větvička chytil hned dvě penalty hostujícího celku.

 

Křešice tak mají osm bodů, potvrdily zlepšenou formu a hlavně také pevnou obranu. Lovosice mají bodů devět.

 

V dalším kole hostí Lovosice Českou Kamenici, Křešice hrají ve Velkém Březně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "První poločas byly fotbalovější, ve druhém poločas se naše hra zlepšila a bylo to vyrovnané. Remíza odpovídá, dva body bereme."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér FK Lovosice: "Škoda, že jsme v prvním poločase nedali více branek. Je ale pravda, že domácí Lepič měl dvě gólovky. Po změně stran nám docházely síly a Křešice zaslouženě vyrovnaly. Šanci dostali dorostenci a hráli velmi dobře. Co mě více mrzí, je výkon rozhodčího. Byly tam situace, kterým jsem nevěřil. Faul na Espinosu, který byl na červenou. Ale nepřišla ani žlutá. Pak jasný faul brankáře na Marcaníka ve vápně. A nepískalo se. No, holt si na to asi musíme zvyknout..."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - A. Bezemek [-] , V. Kühn [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - D. Walter [-] , R. Bereš [-] , M. Husar [-] , V. Krpeš [-] , J. Kovařík [-] , J. Vochomůrka [-] , L. Klement [-] , R. Espinosa [-] , A. Marčaník [-] , B. Baborák [-]

ŽK: 68. A. Bezemek - 44. J. Vochomůrka .
Hráči zápasu: D. Walter .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - ŠIFALDA Dominik, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.