1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice mají pevnější obranu, Jílové získalo pouze bod


Branky


0

Tým z Děčínska se v poslední době hledá v útoku.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli fotbalovější. Vyložené šance neměli...

Hosté přijeli do Křešic v roli papírových favorit. Oba týmy mají zatím stejně, jako v minulé sezóně, opačné starosti. Jílové opět bojuje na špici tabulky, naopak Křešice asi zase čeká boj o záchranu.

 

Domácí zpevnili obranu, jelikož do svých řad získali Lukáše a Tomáše Hrdého, kteří přišli už před minulým utkáním z Lovosic.

 

Prvních 45 minut nabídlo vyrovnanou hru. Vyložené šance k vidění prakticky nebyly, hra se po většinu odvíjela ve středu hřiště. Nebylo tak divu, že se do kabin šlo za stavu 0:0.

Vosecký musel vytáhnout zázračný zákrok

Po změně stran se výkon Jílového zlepšil. Největší šanci utkání měli paradoxně domácí Křešice. Z levé strany přišel přízemní centr, který nedokázal domácí útočník zužitkovat. Jeho střelu z malého vápna reflexivně vykopl zázračným zákrokem brankář Jiří Vosecký na rohový kop.

 

Když se hosté začali dostávat do tlaku, tak přišly dvě události, které ovlivnily zbytek zápasu. V 62 minutě byl loktem zasažen do hlavy Čermák a kvůli tržné ráně musel být střídán. V 73. minutě pak byl po druhé žlutě kartě vyloučen Červenka. Nutno dodat že zaslouženě, obě padly za zbytečné řeči.

 

Zbytek zápasu se jen dohrával, vyloženou šanci si ani jeden z týmů nevypracoval. Za stavu 0:0 se tak šlo na pokutové kopy.

Křešice měly více štěstí

V penaltovém rozstřelu kralovaly Křešice, které byly stoprocentní. Dva body tak možná překvapivě vybojovali domácí, Jílové si odvezlo bod.

 

Další kolo hraje Jílové doma proti České Kamenici. Křešice jedou do Děčína, kde je čeká tamní Junior.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Bylo to vyrovnané utkání, kterému ta remíza nakonec sluší. Hosté byli fotbalovější, ale největší šanci zápasu jsme měli my. Ale výsledek odpovídá dění na hřišti."

FK Jílové
Radek Rangl, asistent trenéra FK Jílové: "Zápas musíme hodnotit ze dvou stran. První je, že hráči bojovali, ale kombinace vázla. Domácí vyztužili obranu bratry Hrdými z Lovosic a jejich obranná činnost se rapidně zlepšila. Myslím, že doma teď potrápí více týmů. Druhá, která nás trápí už déle, je nedisciplinovanost některých hráčů. Díky tomu se kvalita hry mění k horšímu. Pokud tyto nešvary neodstraníme, nemůžeme pomýšlet na špičku tabulky. To by si měli hráči uvědomit. Kazí tak celému týmu snahu o dobrý výsledek."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - A. Bezemek [-] , M. Loula [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-] , V. Kühn [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] (46. J. Rusý [-] ) , J. Lepič [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] , S. Malowanyj [-] , F. Vait [-] , Z. Michalec [-] - J. Kudrna [-] , A. Čermák [-] (62. S. Geletič [-] ) , T. Feledi [-] , T. Farkaš [-] - M. Just [-] , J. Kolář [-] (58. M. Horyna [-] )

ŽK: 50. M. Loula , 89. J. Lepič , 90. A. Bezemek - 36. Z. Červenka , 45. A. Čermák , 49. M. Just . ČK: 73. Z. Červenka .
Hráči zápasu: L. Hrdý , T. Hrdý - J. Vosecký , S. Malowanyj .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - FENCL Jakub, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.