4:1
(3:0)
83. M. Hudik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř pokračuje ve vítězné sérii


Branky


16. P. Valta , 23. P. Král , 44. A. Vitásek , 86. A. Vitásek - 83. M. Hudik
0

Dva góly domácích dal útočník Aleš Vitásek, který měl za sebou bujarou oslavu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v prvním poločase

Fotbalisté Mojžíře zažívají snový start do sezóny. Vyhráli všechny čtyři zápasy a drží krok s první Modrou. Naopak Libochovice jakoby stále platily nováčkovskou daň, jelikož stále čekají na první bodový zisk.

 

První poločas jednoznačně patřil domácím. Na začátku byl sice Mojžíř opatrnější, ale postupem času přebíral otěže zápasu. První trefa se zrodila po 16 minutách. Propadlý míč si našel Petr Valta a spěšně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. O sedm minut později předvedl pěkné sólo stoper Pavel Král, který prošel několik hráčů a úspěšně zakončil - 2:0.

 

Minutu před koncem potěšil tradičně početné domácí publikum Aleš Vitásek. Ten dostal z pravé strany pěkný centr a vzápětí překonal Krpeše. Za stavu 3:0 se tak šlo do kabin.

 

 

Snížení Hudika přišlo hodně pozdě

Po změně stran už si domácí hlídali pohodlný náskok. Hostům nelze upřít snahu, ale snížení přišlo hodně pozdě.

 

Sedm minut před koncem přelstil domácí obranu Michal Hudik, který místo nahrávky šel do samostatného úniku. A když si Michal Kubec na míč sáhnul, stejně se dokutálel do branky.

 

Poslední slovo měl ale opět Aleš Vitásek, který den předtím slavil dlouho do noci. Domácí útočník opět těžil z centru z pravé strany, míč si zpracoval a střelou nad brankáře Krpeše uzavřel skóre na konečných 4:1.

 

V dalším kole hraje Mojžíř opět doma, tentokráte derby se Střekovem. Libochovice pak v důležitém utkání hostí Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Nastoupili jsme s respektem. Ale Libochovice ukázaly, že směrem do obrany jsou velmi slabé. Bylo jen otázkou času, kdy dáme první branku. Druhá půle se prakticky dohrávala. Akorát se nám zranil Fiala, který se tak přidal ke Stárkovi a Schmiedovi."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Opět jsme začali hrát až ve druhém poločase. Šance tam byly, ale dáme jen jednu branku. Hráči dělají zbytečné chyby, které soupeř trestá. Točíme se sestavou, jak se dá. Teď máme doma Velké Březno a už prostě musíme vyhrát."



Sestavy


TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - J. Králik [-] , P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] (83. M. Kubec [-] ) - J. Zabloudil [-] , J. Sikora [-] , V. Fiala [-] (46. M. Pavlík [-] ) , P. Valta [-] - A. Vitásek [-] , J. Mach [-] (54. J. Bernášek [-] )

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - J. Košťál [-] (71. O. Novák [-] ) , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , T. Zůna [-] - P. Tuček [-] (65. T. Urban [-] ) , I. Oros [-] , O. Hemerka [-] (79. J. Šturm [-] ) , L. Horký [-] - M. Hudik [-] , O. Hudik [-] (65. M. Kozák [-] )

ŽK: 21. J. Zabloudil , 36. P. Valta , 39. A. Jankovský - 15. O. Wiesner , 20. T. Zůna , 72. M. Kozák .
Hráči zápasu: A. Vitásek , P. Valta - I. Oros .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Smreček Ladislav - CVACHOUŠEK František, VYDRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.