1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:30

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov spasil Hrubý


Branky


0

Nováček soutěže opět zvítězil, když doma 1:0 udolal Křešice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli s posilami

Domácí Oldřichov, coby nováček, zažívá parádní start do soutěže. Naopak Křešice asi čeká opět boj o holé udržení v krajské I.A třídě.

 

První poločas začal docela opatrně, Křešice představily nové posily, jako například ex-lovosické obránce Lukáše a Tomáše Hrdého. Oldřichov byl aktivnější, měl územní převahu a dostával se do šancí. Ovšem za prvních 45 minut nevyužil ani jednu.

 

I proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Sedláček opět klíčovým faktorem

I ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném duchu. Křešice si za celý zápas vytvořily dvě větší šance, ale na Vaňka si nepřišly. Oldřichov byl opět aktivnější a zasloužené branky se dočkali v 78. minutě.

 

Hosté předvedli při autovém vhazování školáckou chybu. Míč si vzal Pavel Sedláček, který byl na hřišti zhruba pět minut. Pasem za obranu oslovil Jaroslava Hrubého. Brankář Ondřej Vetvička vyběhl, Hrubý ho přehodil a vzápětí míč ještě doklepl do prázdné branky.

 

Domácí pak hubené, ale zasloužené vítězství udrželi.

 

Oldřichov je pátý, navíc ho čeká středeční dohrávka v derby utkání proti Duchcovu. O víkendu pak zajíždí do České Kamenice. Křešice doma hostí tým z Jílového.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Pavel Sedláček, hráč TJ Oldřichov: "Křešice trochu změnily kádr. Nastoupili jsme opatrně, jelikož bylo těžké odhadnout, s čím soupeř přijede. Postupem času se ale projevila naše převaha, měli jsme více šancí. Kluci to v útoku řešili trochu zbrkle. Ale zaslouženě jsme vyhráli."

FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Docela vyrovnané utkání. Ale Oldřichov vyhrál zaslouženě. Měl herní převahu a také více gólových šancí. Jedinou branku ovšem dal po naší školácké chybě."



Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Sláma [-] (71. P. Sedláček [-] ) , J. Dědič [-] , J. Novák [-] , T. Holubička [-] , J. Hrubý [-] (88. D. Matouš [-] ) , D. Skrčený [-] , K. Hoffmann [-] , P. Holub [-] , J. Kropáček [-] (46. [-] ) , J. Hejsek [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] , A. Bezemek [-] , M. Svátek [-] (79. V. Kühn [-] ) , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

ŽK: 21. J. Hrubý , 86. P. Sedláček .
Hráči zápasu: J. Dědič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průša Dominik - ROHÁČ Zdeněk, LESŇÁK Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.