0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves si odvezla z Kopidlna všechny body za vítězství 0:2.


Branky


24. T. Trč , 89. O. Brett
0

Zajímavý zápas se odehrál na výborně připraveném pažitu v Kopidlně, kam přijela výborně hrající Nemyčeves. Tento zápas se dal jistě označit jako magnet kola a úroveň zápasu tomu jen a jen prospěla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 0:1 pro hostující Nemyčeves.

K zápasu do Kopidlna hosté zajížděli s odhodláním podržet si úspěšnou vlnu a nedat svoji kůži zadarmo. Věděli, že je čeká kvalitní soupeř, který disponuje herní kvalitou a to zejména v domácím prostředí. Utkání se hrálo na výborném povrchu, což přispělo k výrazně lepší možnosti kombinací z obou stran. Od úvodu bylo jasné, že se bude hrát důrazně a rychle. Bylo mnoho soubojů z obou stran, což se dalo očekávat. Hosté z Nemyčevse si vytvořili v prvním poločase převahu i větší množství šancí. Bohužel se jim nepodařilo je proměnit a to ani ze značky pokutového kopu. Naštěstí se po rohovém kopu Hochmana prosadil dorážkou ze skrumáže sváteční střelec Trč a poslal hosty do vedení 0 : 1.  Následných několik šancí hosté z Nemyčevse opět nevyužili. Přesto byli lepším týmem, lépe kombinovali, lépe se pohybovali a byli více aktivní. Proto poločasové vedení bylo zasloužené.

Nemyčeves si vítězství pojistila druhou brankou.

Do druhé půle hosté vstoupili bohužel poněkud laxně, což hrálo do karet domácím, kteří se snažili o napadání, což se jim v kombinaci s nemyčevskými chybami a špatnou rozehrou dařilo. Byli to právě domácí, kteří si vypracovali několik možností a závarů před brankou Nemyčevse. Naštěstí jim v cestě stál hostující brankář a také jejich vlastní špatná koncovka. Hosté již spoléhali bohužel pouze na brejky, které se jim nabízely,  ale bohužel selhali v koncovce. Pět minut před koncem utkání, ale jeden přeci jenom vyšel. Míč se dostal k Brettovi a ten se z hranice velkého vápna trefil utaženou plackou na delší tyč a rozhodl tak o zisku tří bodů. Radost byla veliká v hostujícím táboře. Naopak v táboře domácích zavládl smutek.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman a Řada Zdeněk (trenér a vedoucí Nemyčevse): Musím říci, že to bylo zajímavé utkání a velice kvalitní alespoň co se týká nasazení a důrazu. V prvním poločase jsme byli lepší my v druhém domácí. Nás tři body těší a kluci všichni celý tým zaslouží pochvalu za bojovnost. Mezery ještě máme, ale na nich budeme pracovat v nadcházejícím období, kdy nás čekají další těžké zápasy. Atmosféra zápasu s 200 diváky byla příjemná a ze strany místních fans klidná v mezích normy. Za to jim patří dík. Výborně zápas odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - D. Krulich [-] , J. Janáček [-] , L. Komárek [-] , L. Strnad [-] (58. Š. Malý [-] ) - J. Dřímal [-] (81. T. Dřímal [-] ) , M. Havelka [-] , D. Machačný [-] - M. Poutník [-] , P. Zedek [-] (71. A. Nasikovský [-] ) , M. Valnoha [-] (81. M. Brožíček [-] )

TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (71. L. Sajdl [-] ) , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] (76. P. Dobiáš [-] ) , J. Janků [-] , L. Jezbera [-] , V. Řada [-] (87. L. Kolář [-] ) , J. Řada [-] (66. M. Ostrihoň [-] ) , M. Pánek [-]

ŽK: 52. L. Strnad , 57. M. Havelka , 75. M. Valnoha , 78. D. Krulich , 90. J. Janáček , 90. Š. Malý - 46. J. Janků .
Hráči zápasu: J. Janáček - M. Kateřiňák , T. Trč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Novák Michal - STEJSKAL Luboš, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.