Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň překvapivě vyhrála v Chomuticích 2:3.


Branky


0

V sobotu do Chomutic přijelo mužstvo Libáně a samozřejmě se čekal urputný boj o body do tabulky okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 0:2 pro hostující Libáň.

Chomutičtí hráči byli odhodláni v domácím zápase uspět a konečně připsat první vítězství. Jenže zápas pro ně začal hodně špatně, hned v 7. minutě utekl po chybě obrany hráč Libáně Cristea Cristian, který po odraženém míči od brankáře domácích Aleše Kloutvora pohodlně míč dopravil do prázdné brány 0:1. To ale nebylo vše, ve 14. minutě při protiútoku hostí opět prošel pohodlně domácí obranou hráč Libáně Balcar Roman a nedal šanci domácímu brankáři 0:2. To byla velká sprcha pro domácí mužstvo. V první půli si vytvářeli Chomutice pozemní převahu, avšak šance nebyly využity, to samé hosté z Libáně, kteří většinou sázeli na rychlé protiútoky. Skóre se už do konce poločasu nezměnilo. Hosté tedy vedli překvapivě 0:2.

Libáň dotáhla zápas k vítězství 2:3 v Chomuticích.

Do druhé půle vlétli domácí hráči s odhodláním ještě něco s výsledkem udělat. To se jim podařilo, když po rohovém kopu v 65. minutě přesnou hlavičkou snížil na 1:2 domácí záložník Milan Šubrt. To byl impuls, aby domácí hráči zkusili vyrovnat, a tak se stalo v 76. minutě, kdy se prosadil kapitán mužstva Jaroslav Novotný, po pohotové střele ve vápně srovnal na 2:2. Čekalo se, že domácí ještě zatlačí hosté z Libáně a obrátí doslova zápas, který se pro ně nevyvíjel dobře. Jenže opak byl pravdou, hosté opět udeřili z protiútoku po chybě domácích v 81. minutě zajistil vedení pro hosté Skořepa Filip 2:3. Po konečném hvizdu pana Materny (který zápas zvládl velice dobře) si hosté odvezli plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Nic jiného, než 3 body z tohoto zápasu jsme nechtěli. Bohužel hrubé chyby obrany a neproměněné šance hráčů nás opět stály další ztracené body. Svým hráčům musím poděkovat za snahu ještě změnit nepříznivý výsledek z prvního poločasu. I přes hodně špatný začátek soutěže věřím, že konečně budeme bodovat v dalších zápasech. Děkuji rozhodčím za velmi dobrý výkon v tomto utkání.

TJ Sokol Libáň
Horák Radek (Libáň): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
A. Kloutvor [-] - O. Sýkora [-] - M. Kloutvor [-] , L. Kloutvor [-] (5. T. Scháňko [-] ) , P. Šmejda [-] (77. P. Lenč [-] ) , M. Šubrt [-] , R. Ulrych [-] - O. Lemberk [-] , J. Novotný [-] , A. Budina [-] (49. O. Jezbera [-] ) , L. Huráň [-]

TJ Sokol Libáň
J. Knížek [-] - J. Smetana [-] , R. Hlavatý [-] , J. Jůza [-] (28. C. Cristea [-] ) , R. Balcar [-] , T. Vondráček [-] (46. F. Skořepa [-] ) , T. Barcal [-] , R. Mutzer [-] , Z. Pešta [-] , C. Cristea [-] (80. M. Pankrác [-] ) , P. Bányácski [-] (77. R. Hlavatý [-] )

ŽK: 19. T. Scháňko - 22. C. Cristea , 50. C. Cristea , 63. Z. Pešta , 88. M. Pankrác .
Hráči zápasu: J. Novotný - P. Bányácski .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Materna Zbyněk - KROB Pavel, VOŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.