2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice porazily favorita z Kopidlna a zvítězily 2:0.


Branky


0

V neděli hořické mužstvo čekalo těžké utkání s týmem, který dosud neztratil bod a obdržel pouze jednu branku. O to více domácí tým těší tři body a dvě vstřelené branky, to vše navíc s čistým kontem na jejich straně. Základem úspěch byl zodpovědný výkon v obraně a neproměněná penalta hostí, kterou chytil Tlustý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí vyhráli 2:0 a položili základ ke svému vítězství.

Ve čtvrté minutě se k odraženému míči dostal ve vápně Skalský, ale jeho střelu hostující obránci zblokovali. V 16. minutě centrují nebezpečně do vápna hosté, ale vše si pohlídal Lacina a hlavou odráží mimo nebezpečí. V 20. minutě se poprvé radují domácí hráči. Z pravé strany postupuje Kolovrátník, prochází do středu před velké vápno, kde volí střelu, která končí v síti 1:0. Důležitý okamžik se odehrál tři minuty později. Vodnárek a útočník hostů se dostali s míčem až do vápna a po pádů hostujícího hráče přichází na řadu penalta. S tou si ale Tlustý poradil a udržel vedení Hořic B. V 31. minutě centrují hosté za obranu, ale i zde byl pozorný Tlustý. V 33. minutě vytahuje střelu z dálky Tlustý na roh. O dvě minuty později se mohla pískat penalta i pro domácí, ale souboj obránce s Vodnárkem zůstal bez odezvy rozhodčího. Následovaly dva slepené rohy. V druhém případě si na míč naběhl Lacina, ale hlavička končí mimo branku. V 37. minutě se naopak mohla pískat druhá penalta pro hosty, ale i tentokrát nebylo posouzeno jako nedovolený zákrok. V 40. minutě domácím vychází akce, kterou zakládal Antoš, následuje zpětná nahrávka na Skalského, který hned z první míří k tyči, ale gólman hostů skvělým reflexem zachraňuje na roh. Z něj pramenila další hlavička, která ale opět nenašla místo mezi tyčemi. Ve 42. minutě se opět prosazují Hořice B, nenápadná střela Slámy na přední tyč končí v síti a domácí si tím zajistili vedení o dvě branky 2:0. Ve 44. minutě kopou hosté roh, který končí na břevnu. V poslední minutě poločasu pak hosté míří vysoko nad.

Druhý poločas se jen dohrával a branku již nepřinesl.

Druhý poločas byl méně zajímavý, co se týče gólových situací. Hosté naopak přidali na důrazu a některé zákroky dohrávali po odehrání míče. Paradoxně ale více žlutých karet mají na kontě domácí. Jejich počáteční tlak branku nepřinesl a závěr utkání si Hořice již pohlídali. V 52. minutě postupuje ze středu Palm a na hranici vápna se dostává i ke střele, kterou ale chytá hostující gólman. Podobně skončila i střela Skalského v 55. minutě. V 59. minutě vyboxoval Tlustý centr na vápno a následná střela hostů jde nad. V 61. minutě postupuje po straně Antoš, nahrává zpět na Palma, ale i tentokrát gólman chytá. V 64. minutě byla k vidění nebezpečná situace v hořickém vápně, ale závar nakonec skončil odraženou střelou vedle domácí tyčky. O minutu později mohl zvýšit Sláma, ale míč před ním uskočil a tak zamířil vysoko nad. V 69. minutě postupuje ze strany Skalský, zkouší střelu na zadní tyč, ale gólman chytá. V 71. minutě střílí Ernst, ale pouze do náruče. Zbytek zápasu se víceméně kouskuje a dohrává. Hosté, ale ani domácí si již výraznější příležitost nepřipravili. Zápas tak končí třemi body pro domácí. Za týden Hořice B zajíždí na Pecku a nebude to pro ně rozhodně lehčí utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Vyjádření vedoucího: Zodpovědný výkon celého týmu. V obranné fázi nás podpořili stopeři v čele s golmanem Tlustým, který chytil i penaltu. V koncovce jsme byli úspěšnější a získali cenné tři body. Škoda, že se nám podobně nedařilo se Žlunicemi či Podhrádím, což byly týmy mnohem slabší než Kopidlno. Nejlepší hráč: Zlomový byl neproměněný pokutový kop hostů, s tím si poradil gólman Tlustý. V zápase pak měl i další důležité zákroky, takže vybírám jeho. Pochvalu si ale zaslouží všichni hráči včetně těch, kteří nastoupili až jako střídající!

FK Kopidlno
Janda Petr (Kopidlno): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - T. Lacina [-] , M. Vodnárek [-] , V. Kulhánek [-] , J. Stuchlík [-] (78. D. Šubr [-] ) - P. Palm [-] (67. J. Kočí [-] ) , P. Kolovrátník [-] (53. J. Kněžourek [-] ) , J. Kuneš [-] (13. P. Kuneš [-] ) , J. Antoš [-] - M. Sláma [-] (64. M. Ernst [-] ) , M. Skalský [-]

FK Kopidlno
M. Kovář [-] - Š. Malý [-] , P. Berounský [-] , L. Komárek [-] , V. Dyčenko [-] (60. M. Brožíček [-] ) - P. Zedek [-] (53. M. Havránek [-] ) , D. Machačný [-] , A. Nasikovský [-] , J. Dřímal [-] - M. Valnoha [-] , M. Poutník [-] (78. L. Klaban [-] ) -

ŽK: 23. M. Vodnárek , 33. V. Tlustý , 74. M. Ernst - 22. V. Dyčenko , 88. M. Valnoha .
Hráči zápasu: M. Sláma - Š. Malý .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Materna Zbyněk - SKŘIVÁNEK Miloš, NOVOTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.