P. Zedek 90. (p.)
1:2p.
(0:0)
73. J. Roman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno prohrálo na pokutové kopy se Žlunicemi 1:2.


Branky


90. P. Zedek (p.) - 73. J. Roman
0

Hodnocení ze strany domácích: v úvodu utkání jsme nevyužili výhodu pokutového kopu a za první poločas si ani jeden z týmů nevypracoval loženou šanci. Ani druhý poločas nepřinesl lepší obrázek hry. Po nepřehledné a hlavně sporné situaci získali hosté přímý volný kop, který sám "faulovaný" hráč uklidil pomoci tyče do brány. Posledních 10 - 15 minut jsme si vytvořili územní převahu, ale v útočné fázi jsme byli bezzubí. Naše gólové šance zahodil Poutník i Janáček. V samotném závěru si zkušeně našlápl do vápna Zedek a byl faulován. S velkým štěstím také on penaltu proměnil. Pět minut nastavení znamenalo hodně rozruchu, ale další branka nepadla. O dalším bodu rozhodovaly pokutové kopy. Hosté byli stoprocentní a zejména jejich urostlý brankář zaslouží pochvalu.                                                                                                           

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

V průběhu utkání jsme toho domácí hráči z Kopidlna moc nepředvedli, ale přesto pár šancí ke vstřelení branky měli. Ty ale zahodili. V 10. minutě zrežíroval pěkný centr Jan Dřímal a slušný náběh předvedl Lukáš Klaban. Z těžké pozice zakončoval vedle. Ve 24. minutě poslal pěknou přihrávku do vápna Michal Poutník a na míč startoval znovu Lukáš a byl faulován. Jasná penalta. Sebevědomý David Machačný se chopil míče. Provedení kopu ale nemělo gólový punc. Tady to možná byl i zlomový okamžik utkání. Vedení domácí mohlo slušně nakopnout, ale ta zmíněná deka ještě přibyla na váze. Do konce poločasu si ani jeden tým nevypracoval vyloženou šanci. Výjimkou byla snad jen 40. minuta, kdy si míč ještě na domácí polovině vyměnil Lukáš s Davidem Machačným a ten zatáhl míč do lajny a odcentroval do vápna. Míč vyboxoval brankář a k němu měl nejblíže Michal Poutník. Z voleje napřáhl, ale bránu minul. 

V druhém poločase padly branky po jedné na každé straně.

Ani druhý poločas nepřinesl lepší obrázek hry. V 52. minutě domácí bleskově přešli do útoku, míč měl v držení Poutník, akci sice pozdržel, ale přesně přihrál do běhu Klabanovi. Tento hráč se dostal do zakončení a z úhlu tvrdě vypálil. Gólman pohotově srazil míč na roh. V 56. minutě Ladislav Komárek adresoval přesný pas do křídla na Poutníka a ten centroval do vápna. Na zadní tyči si míč zpracoval Patrik Berounský, ale ani jeho rána nešla mezi tři tyče. V 59. minutě podpořil po lajně útok Komárek a nadějně centroval. Poutník napřáhl z voleje, ale se slabší střelou neměl brankář žádnou starost. V 71. minutě po nepřehledné a hlavně sporné situaci získali hosté výhodu přímého volného kopu z velmi dobré pozice. Domácí hráči se marně dožadovali spravedlivého verdiktu. Jediné čeho dosáhli byla ŽK na adresu Machačného. Sám údajně faulovaný hráč, který byl okamžitě (dle vyjádření domácích) fit, trefil trestný kop naprosto přesně a nechytatelně. Od tyče do brány, 0:1. V 75. minutě domácí měli výhodu přímého volného kopu. Zedek přeloboval zeď a brankář stál přesně kde měl. V této fázi hry domácí měli přece jen více ze hry, hosté se zatáhli. V 79. minutě si domácí hráči vypracovali příležitost ke vstřelení branky. V gólové pozici se ocitl Michal Poutník, ale netrefil bránu. V 89. minutě byla na pořadí druhá gólová šance, Machačný zabojoval a gól na kopačce měl Jaroslav Janáček. Neuvěřitelně přestřelil bránu. Ihned nato centroval z přímého volného kopu Jan Dřímal a slušně hlavou zakončoval Lukáš Klaban. V 90. minutě předvedl Pavel Zedek přesně to co má v krvi. Nebojácně šel s míčem do vápna a řekl si o faul. Rozhodčí ani chvilku neváhal, pokutový kop. Sám faulovaný hráč se pasoval na exekutora. To jakým způsobem dosáhl vyrovnávací branky se těžko popisuje, ale nadvakrát se mu to podařilo, 1:1. Pět minut nastavení přineslo hodně rozruchu, ale žádný další gól. 

Bod navíc pro sebe získal hostující tým.

Následovaly penalty. A na ně se nikomu z hráčů nijak moc nechtělo. Jak padly branky v pokutových kopech: 1.série: Tony Dřímal s velkým štěstím, ale ano dal. Hosté s přehledem. 1:1 - 2.série: Pavel Zedek neproměnil, hosté ano. 1:2 - 3.série: Jarda Janáček zkušeně, hosté však také. 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): V úvodu utkání jsme nevyužili výhodu pokutového kopu a za první poločas si ani jeden z týmů nevypracoval loženou šanci. Ani druhý poločas nepřinesl lepší obrázek hry. Po nepřehledné a hlavně sporné situaci získali hosté přímý volný kop, který sám "faulovaný" hráč uklidil pomoci tyče do brány. Posledních 10 - 15 minut jsme si vytvořili územní převahu, ale v útočné fázi jsme byli bezzubí. Naše gólové šance zahodil Poutník i Janáček. V samotném závěru si zkušeně našlápl do vápna Zedek a byl faulován. S velkým štěstím také on penaltu proměnil. Pět minut nastavení znamenalo hodně rozruchu, ale další branka nepadla. O dalším bodu rozhodovaly pokutové kopy. Hosté byli stoprocentní a zejména jejich urostlý brankář zaslouží pochvalu.Hráč utkání z našeho týmu - obrana zahrála velmi slušně, volím tedy z ní Ladislava Komárka a Davida Krulicha. Podzimní část jsme chtěli zakončit vítězně. Už proto, abychom doma potěšili diváky, také proto abychom si zvedli sebevědomí, a v neposlední řadě šlo o důležité body do tabulky. Musím však konstatovat, že jsme se na hřišti spíše trápili. Houževnatý soupeř vydržel hrát vyrovnanou partii celých 90 minut. My se utápíme zejména ve hře kupředu, nejsme schopni si připravit míč k pořádnému zakončení, vystřelit ze střední vzdálenosti, vymyslet, vykombinovat gólovou přihrávku. V tomto směru na nás leží těžká deka a již delší dobu se z pod ní nemůžeme dostat.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - J. Janáček [-] , D. Krulich [-] , L. Komárek [-] , D. Machačný [-] - A. Nasikovský [-] (46. P. Zedek [-] ) , L. Klaban [-] , P. Berounský [-] (74. M. Valnoha [-] ) , J. Dřímal [-] - M. Poutník [-] (87. T. Dřímal [-] ) , M. Havelka [-]

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - P. Jiřička [-] , J. Kroupa [-] , O. Homola [-] , O. Sys [-] , O. Vitvar [-] (57. M. Fiala [-] ) , T. Szamko [-] , J. Roman [-] , O. Šádek [-] , O. Tomi [-] , Z. Myška [-]

ŽK: 27. M. Poutník , 71. D. Machačný - 25. Z. Myška , 33. P. Jiřička , 80. T. Szamko , 91. M. Fiala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kučera Jan - VYSUČEK Pavel, VÍCH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.