3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk nakonec o bod šťastnější.


Branky


0

Souboj Deštné s Vamberkem nakonec musely rozhodovat až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná optická převaha hráčů Deštné.

V prvním poločase se odehrávalo vyrovnané utkání. Mírnou optickou převahu měli hráči Deštné. Do vedení šli ale hráči Vamberku po střele k tyči. Deset minut před koncem poločasu se zásluhou Hochmana podařilo Deštné stav utkání vyrovnat. Ten se trefil nádhernou střelou z dálky.

Deštné od začátku druhé půli aktivnější.

Do druhého poločasu stoupili hráči Deštné aktivně. Vypracovali si několik šancí, ale jejich koncovka nebyla úspěšná. Nakonec se ale přece jen mohli radovat. Po pěkné akci na pravé straně se k míči ve vápně dostal skluzující Drapák a Deštná vedla 2:1. Od té doby měl na hřišti převahu Vamberk. Svého soupeře zatlačili na jeho polovinu. Už se zdálo, že bude konec utkání, ale to se teprve začaly dít věci! Běžela 90. minuta, po dlouhém výkopu gólmana obrana Deštné odrazila balón pouzen k hráči Vamberka. Ten se s tím vůbec nepáral a střelou z dálky vymetl šibenici. To nebylo ale vše. Po rozehrávce se k míči opět dostali hráči Vamberka. Dlouhý míč do vápna skončil faulem a penaltou. Tu ale brankář Deštné zlikvidoval a tak o osudu utkání rozhodovaly pokutové kopy. 

Na pokutové kopy byl Vamberk o jeden gól úspěšnější a tak si připisuje bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Pavel Kotyza, vedoucí mužstva(domácí): Ve vyrovnaném utkání jak herně tak i gólově skončil zápas smírně. V penaltovém rozstřelu jsme byli tentokrát lepší a připsali si zaslouženě o 1 bod navíc.




Sestavy


TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - M. Malý [-] , T. Mudruňka [-] , A. Chochola [-] , J. Kotýza [-] - D. Hamerský [-] , D. Halamka [-] ( D. Richter [-] ) , R. Samek [-] , T. Králík [-] - L. Fujdiak [-] , J. Luňáček [-] ( M. Šrom [-] )

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - P. Novák [-] ( P. Cejnar [-] ) , J. Rudolf [-] , J. Kánský [-] , M. Hochmann [-] - P. Matula [-] , Z. Lanta [-] , M. Tuček [-] , P. Drapák [-] - L. Macháček [-] , D. Fidler [-] ( D. Hamerský [-] )

Místo: Deštné. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.