3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná udržela čisté konto a zdolala Třebechovice


Branky


0

Bílé Třemešné se dařilo lépe nakládat se svými šancemi. Díky tomu domácí vstřelili tři góly, zatímco hosté brankáře Jakuba Vočka překonat nedokázali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodují ve druhém poločase

Bílé Třemešné vyšel ideálním způsobem vstup do zápasu a domácí tým se již v osmé minutě ujal díky přesnému zásahu útočníka Dominika Žaby vedení. I přes rychlý vedoucí gól se ale domácí nedostávali do nijak drtivého náporu, kterým by svého soupeře svírali. Třebechovice drželi s domácími krok, nedovolili jim gólové odskočení. Na druhou stranu se ale ani Třebechovice nevěděli prosadit, a stále tak trvalo těsné vedení Bílé Třemešné.

 

Ve druhém poločase domácí provedli změny v rozestavení – David Kubelka se ze záložní řady vysunul na hrot – a právě tyto změny se v konečném účtování ukázaly jako rozhodující. Právě David Kubelka totiž v šedesáté šesté minutě zařídil druhý gól Bílé Třemešné, díky kterému domácí poodskočili svému soupeři na dvoubrankový rozdíl. Za tohoto stavu museli hosté začít hrát více na riziko. Třebechovice se tak v závěru více tlačili do útoku, místo kontaktní branky ale přišla další trefa domácích. O definitivní podobu skóre se v osmdesáté páté minutě postaral Jan Hažer, který upravil na končených 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: Podařil se nám úvod, kdy jsme vstřelili rychlý gól. V druhé půlce vyšlo střídání, kdy se na hrot posunul David Kubelka a tím jsme zápas rozhodli. Důležité pro nás je, že jsme opět udrželi nulu a houževnatého soupeře zvládli. Ten tu nepředvedl špatný výkon. Neměli jsme to zas tak lehké, jak napovídá skóre.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , J. Schneider [-] (73. J. Novák [-] ) - R. Hendrych [-] (66. M. Hruška [-] ) , D. Žaba [-] - T. Kubelka [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - A. Lochman [-] , M. Bíl [-] , D. Dědeček [-] (74. P. Soukup [-] ) , R. Bíl [-] , D. Šedivý [-] (46. Š. Kouba [-] ) , M. Věříš [-] (46. Š. Mindek [-] ) , D. Hruška [-] , J. Šreibr [-] , J. Želízko [-] , M. Vích [-]

ŽK: 62. D. Žaba , 70. J. Schneider - 21. M. Vích , 60. J. Želízko , 88. D. Hruška , 88. M. Bíl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krucký Dušan - ŘÍHA Luboš, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.