Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice vyprášili Sedliště, největšího favorita na sestup


Branky


0

Jestliže někomu úvod sezóny nevyšel, je to rozhodně Sedliště, které se chtělo po nepříliš povedené loňské sezóně vzpeřít a uhrát si klidný střed tabulky. Namísto toho ale začalo ještě hůře, než kdokoli čekal. Po pěti odehraných zápasech má na svém kontě nulu, nezískalo ještě ani jediný bod a tragické skóre 1:19. Pokud Sedliťští ještě uvažují o udržení se v soutěži, měli by určitě velmi rychle něco podniknout, protože už teď mají ke všem souepřům daleko. Kšice naopak výhra 6:0 posunula výrazně vzhůru. Sokol totiž poprvé vyhrál za tři body a také vyhlíží zlepšení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debakl započala vlastní branka

Seldiště se chtělo především, co nejdle udržet ve hře, nedělat chyby a doufat, že se zápas s trochu štěstí vyvine nějak slibně. Jenomže už v desáté minutě se samo srazilo do kolen vlastní brankou Davida Zavackého, která dostala Kšice do vedení a započala jejich kanonádu. První branka Kšice velmi nabudila, a tak chtěli domácí rychel odskočit. Celkem dlouho sice musely čekat, ale i tak měly navrch a soupeři toho příliš nedovolovaly, takže to bylo spíše otázkou času. Odskočit se jim podařilo až v šestadvacáté minutě, když se trefil Ivan Šetlík. A pak už to šl oskoro samo. Během chvíle přidal Ivan Šetlík další branku, pak na něj navázal ještě Michal Šťastný a gólem do kabin ještě dorazil hosty Jan Šetlík. 5:0, přesně tolik prohrávalo Sedliště p oprvní půli, o vítězi bylo předem rozhodnuto.

Jen drobná úprava, jinak pouze formální poločas

Ve druhé půli už se zápas v podstatě jen dohrával. Nikdo neměl v úmyslu se zbytečně za něčím honit, a tak se jen v poklidu čekalo na závěrečný hvizd sudího. Kšice držely balón ppo většinu času celkem daleko od branky Seldiště a předem poražení hosté to akceptovali. Přesto se skóre nakoenc ještě jednou změnilo, když se podařilo v poslední desetiminutovce ještě přidat šestý gól Michalu Šťastnému. Více už ale zápas nenabídl, a tak nakonec domácí zaslouženě a pohodlně vyhráli, řekněme rozdílem třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Včera jsme odehráli skvělý zápas. Kluci splnili vše, co jsme si řekli a zaslouženě jsme vyhráli. Hráli jsme fantasticky. Diváci se museli bavit a kluci si zaslouží pochvalu.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Nám chyběli asi čtyři hráči základní sestavy a Kšice měly ve všem od začátku až do konce převahu, i když jsme se dokázali ve druhé půli trochu zlepšit a párkrát jsme také zahrozili. Po většinu času jsme běhali ale spíše kolem nich. My teď ale potřebujeme zlepšit přístup hráčů. Nevadí, že prohráváme, chceme se hlavně snažit a zápasy nevypouštět.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , M. Kövary [-] , J. Havránek [-] , P. Janout [-] - M. Šťastný [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , P. Flíček [-] - K. Dýdek [-] (63. P. Šnebergr [-] )

TJ Staré Sedliště
V. Pokorný [-] , O. Rožumberg [-] (46. P. Zavacký [-] ) - J. Marek [-] , D. Zavacký [-] - L. Buben [-] , J. Brabec [-] , P. Dvořák [-] (46. P. Ženíšek [-] ) , F. Fatura [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] - P. Fojtíček [-]

Počet diváků: 51. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ŠETLÍK Ivan (N), PATOČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.