Baník obral Sedliště a zůstává neporažen


Branky


0

Tři zápasy, tři výhry a skóre 9:3. Přesně to je bilance nováčka soutěže z Baníku Stříbro, který se měl zpočátku je seznamovat se soupeři a zabydlovat se v nové soutěži, do které letos postoupil. Nicméně, tak to skutečně nevypadá. Baník zatím porazil každého, koho mu los zaslal a po třech kolech má devět bodů a patří mezi nejlepší týmy v tabulce. O takovém startu si mohou v Sedlišti nechat zdát. Na nějaké výrazné zlepšení to nevypadá ani ve druhé sezóně v soutěži. Tým prohrál všechny zápasy a opět se topí mezi týmy bojující o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolek dostal Baník do vedení parádní trefou

Baník byl před utkání učitě mírný favoritem, což se také potvrdilo. Od začátku měl více ze hry a soupeře přehrával, sám si ale od utkání prý sliboval více. Neměl tolik šancí, jako je u něj zvykem a dělal v mezihře zbytečně moc chyb. Přesto byl na hřišti lepší a zaslouženě si už v první půli začal budovat náskok. Už v sedmnácté minutě parádně nacentroval balón do vápna Petraška, kde rybičkou zakončoval přesně do vinglu parádně Pavel Smolek. I přes další drobné šance už se však v první půli Baník netrefil a vzhledem k tomu, že Sedliště si s balónem zas tolik nezahrálo, vedlo Stříbro po půli zaslouženě 1:0.

Vladař rozhodl o třech bodech pro hosty

A ve druhé půli se hra již neměnila. Baník si dovolil i pětkrát prostřídat, ale svého soupeře stále bez problémů přehrával. Měl více ze hry a po zhruba pětadvaceti minutách se mu podařilo ještě nevýšit a v podstatě tak rozhodnout. V obrovské šanci byl Sásik, který však trefil brankáře. Od toho se míč ale odrazil ke střídajícíu Davidu Vladařovi, který odkrytou branku rozvlnil. Přitom byl na hřišti jen několik málo minut. Od té doby se už zápas v podstatě jen dohrával. Stříbro hru hravě kontrolovalo a Sedlišti už nic nedovolilo. Nakonec bere všechny body a minimálně na dvě hodiny se posouvá do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Naše hra nebyla taková, jakou jsme si představovali, ale zvítězili jsme a domů vezeme tři body, což je pro nás důležité. Zahráli si všichni hráči, což bylo také fajn. Nakonec jsme tedy spokojeni.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - P. Hrubý [-] , J. Petráška [-] (58. O. Rožumberg [-] ) , J. Marek [-] - M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] , L. Buben [-] , J. Brabec [-] (70. P. Dvořák [-] ) - P. Zavacký [-] (46. Š. Žabka [-] ) , P. Fojtíček [-] -

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - J. Trnka [-] (74. J. Hejcman [-] ) , A. Šimek [-] (67. M. Charvát [-] ) , Z. Slába [-] (64. P. Sásik [-] ) , J. Balogh [-] , L. Loula [-] , T. Mráček [-] (46. P. Žíla [-] ) , P. Smolek [-] (60. D. Vladař [-] ) , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

ŽK: 17. P. Fojtíček , 80. J. Marek , 88. Š. Žabka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Friedenberger Karel - VOKURKA Marek (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.