Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín Vyhrál zápas i celou skupinu o udržení


0

Jičín se posílil o pár hráčů áčka a dokázal, že to s prvním místem myslí vážně. V prvním poločase ještě domácí hráli vyrovnanou partii, ale v druhém se již projevila lepší kvalita hostí, kteří zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hostí v prvním poločase

Ráz zápasu udala branka hostí, hned v úvodu utkání. Domácí se sympaticky snažili a vypracovali si několik brankových příležitostí, ale bohužel bez gólového efektu. Jičín se postupně dostával do hry a byl tím lepším týmem. Do konce poločasu přidali hosté ještě jednu branku a mířili za prvním místem v tabulce.

Lepší Jičín si v druhém poločase výhru pohlídal

Celý druhý poločas byl o snaze Trutnova něco vymyslet na dobře hrající hosty. Domácí se snažili, ale zodpovědně bránící hosté jim toho moc nedovolili. Hostům se povedla rychlá akce a zvýšili své vedení na 0:3. Domácím se nepovedlo vstřelit ani čestný gól a tak Jičín zaslouženě vyhrál. Jičín potvrdil tímto vítězstvím první místo v této záchranářské skupině. Bonusem navíc je vypsaná finanční prémie za první místo. Trutnov nakonec skončil na pěkném třetím místě.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Marcel Kalhous - Trenér Trutnova: Jičínská rezerva (značně posílená) si zaslouženě odvezla všechny body. My odehráli vcelku dobrý zápas, na body to ale nebylo. Šance byly hlavně na začátku utkání, poté už hru režíroval pouze soupeř.

SK Jičín B
Mikolášek Roman - Trenér Jičína: Celou sezónu mělo vždy přednost A mužstvo, dnes tomu bylo ale naopak. Děkuji hráčům, kteří nám pomohli vyhrát skupinu o sestup. Utkání jsme dobře rozehráli a od 2. vedli 0:1. Ze zajištěné obrany jsme přidali ještě další dvě branky a dovedli tento zápas do vítězného konce.



Sestavy


MFK Trutnov C
P. Dřímal [-] - J. Zákravský [-] , Z. Bělonožník [-] , L. Šimočko [-] (55. J. Jankovič [-] ) , V. Drtina [-] - D. Jirka [-] (19. R. Rada [-] ) , O. Kárník [-] , J. Turner [-] (70. O. Chráska [-] ) , J. Vomočil [-] - P. Chvalina [-] , M. Kulda [-]

SK Jičín B
M. Puš [-] - J. Mészároš [-] , P. Bryscejn [-] , M. Šaroun [-] , L. Haken [-] - M. Kirschner [-] , P. Mikolášek [-] , Z. Zlámal [-] , P. Horáček [-] - A. Grosu [-] (74. Š. Zeman [-] ) , M. Vacek [-]

ŽK: L. Šimočko .
Hráči zápasu: P. Dřímal , M. Kulda - M. Vacek .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 15.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku