0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Třetí podzimní kolo nám nabídlo duel FK Trafo Hadačka - TJ Sokol Kozojedy. Malé hřiště se na kvalitě fotbalu podepsalo. Odehrávalo se mnoho osobních soubojů, na kombinaci nebyl prostor ani čas. Oba týmy se do kombinace dostávaly spíše sporadicky, bylo k vidění spíše jen spousta nakopávaných míčů. I tak jsme byli svědky pár šancí. Asi tu největší, kdy šel hráč sám na brankáře, ovšem selhal v zakončení, mělo na svědomí hostující mužstvo. A tak jsme v poločase branku neviděli.

Vybojované vítězství hostů

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Opět jsme viděli spoustu nakopávaných míčů a mnoho osobních soubojů. Nicméně hosté se snažili být fotbalovější co se týče kombinace a odměnou jim byla branka v 67. minutě, když se trefil Martin Pánek. Stav 0:1. I domácí se pak snažili dát branku, a byli velmi blízko, nicméně trefili pouze břevno. V 84. minutě pojistil vítězství hostů kapitán Pavel Volín. konečný stav 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín - vedoucí: Dnes nebyl na kombinaci prostor, byla to spíše taková kopaná. Nicméně vítězství jsme ubojovali, za což patří klukům obrovský dík. Výborný kolektivní výkon. Hráč zápasu byl asi Martin Pánek, když jednu branku vstřelil a na druhou přihrál.



Sestavy


FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - T. Valenta [-] , F. Hausner [-] , J. Junek [-] , D. Píša [-] (84. T. Verner [-] ) , J. Střelec [-] - M. Junek [-] , J. Krša [-] (84. M. Beneš [-] ) , J. Zajíček [-] - R. Knedlhans [-] , F. Spěváček [-] -

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - T. Schejbal [-] , F. Tichý [-] , L. Němec [-] , T. Hach [-] - P. Pánek [-] , P. Volín [-] , L. Zábranský [-] , V. Görner [-] (64. V. Šubrt [-] ) - O. Karlíček [-] (29. V. Folk [-] ) , M. Pánek [-] -

Počet diváků: 157. Rozhodčí: REIPRICH Václav - PÍCL Martin (N), HACH Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.