Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Bernášek opět řádil


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance hostů domácí drželi nadějný stav

1. kolo mělo také na programu zápas Sokol Plasy ,,B " proti Sokol Dolní Bělá ,,B" . Od začátku byli více aktivnější hosté a tlačili se do zakončení. V 35. minutě ale využil skulinky v obraně domácí Tomáš Vaňourek a bylo to 1:0. Nicméně hostující útočník Bernášek se připomněl divákům ve 35. minutě, kdy se krásně trefil z přímého kopu. Bylo vyrovnáno na 1:1. I přes větší aktivitu hostů a zásluhou domácího brankáře, který vychytal několik slibných příležitostí,se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Hosté udeřili hned po změně stran

Domácí byli asi ještě v kabině,protože hned ve 46. minutě poslal hosty do vedení František Hrubec. Od této doby byl Tým Dolní Bělé ve velké pohodě, krásně kombinoval a zahazoval šance. V 60. minutě dal svůj druhý gol v zápase Michal Bernášek, a bylo prakticky po zápase. Domácí už se na nic nezmohli, navíc Bernášek dovršil v 72. minutě hattrick. Utkání skončilo poměrem 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun - vedoucí: Bohužel pro nás jsme hned první kolo narazili na velmi silného soupeře. Uhlídat útočníka hostů Bernáška byl klíč k úspěchu, to se nám bohužel nepodařilo, dal nám tři branky. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál.




Sestavy


TJ Sokol Plasy B
M. Fazekaš [-] - A. Kubík [-] (56. S. Cvrček [-] ) , L. Černý [-] , F. Bešta [-] , D. Hanzlíček [-] , M. Bunda [-] (69. D. Brunclík [-] ) , P. Topinka [-] , V. Plic [-] , J. Lang [-] (86. M. Škop [-] ) , L. Socha [-] (56. J. Hamza [-] ) , T. Vaňourek [-]

TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Dobrý [-] , M. Schneider [-] , P. Čása [-] , M. Dobrý [-] (59. J. Koudela [-] ) - M. Nigrini [-] , T. Polcar [-] , O. Kroj [-] , F. Hrubec [-] (78. M. Lukeš [-] ) - J. Pechát [-] (69. J. Turjanica [-] ) , M. Bernášek [-] (82. T. Soukup [-] ) -

ŽK: 85. S. Cvrček - 85. M. Nigrini .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KLAUB Michal (N), PEŠIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.