Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledný fotbal musel diváky bavit


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný fotbal s mnoha šancemi hned od začátku

Sezonu odstartovaly i týmy TJ Slavia Úněšov ,,B" proti TJ Sokol Vysoká Libyně. Už od začátku hrály oba týmy útočně, což se divákům muselo zamlouvat. V 5. minutě otevřel účet zápasu domácí Josef Jedlička. 1:0. Ve 20. minutě ovšem hosté vyrovnali, zásluhou Petera Malého. V téže minutě se také odehrál nepříjemný střet dvou hostujících hráčů, a to brankáře Karla Štrunce s obráncem Přemyslem Hubkou. Přemysl Hubka si přivodil tržnou ránu na hlavně, a zápas po něho skončil. Hostující brankář, ač otřesený, pokračoval ve hře. Ve 35. minutě šli domácí opět do vedení zásluhou Františka Kovaříka a těsně před přestávkou stihl ještě navýšit na poločasových 3:1 Martin Hlous.

Druhý poločas ještě v lepším tempu

Druhý poločas začal opět hned od začátku útočně. V 50. minutě snížil na 2:3 Lukáš Jindra. Za dvě minuty to bylo zase o dvě branky, na 4:2 zvyšoval domácí Tomáš Nenadovič. Hosty to ale nepoložilo, a již v 55. minutě snížili na 3:4, opět se trefil Lukáš Jindra. Parádní fotbal, šanci střídalo šanci. Poté šli hosté v krátké době dvakrát sami na branku ( v obou případech Lukáš Jindra), ale první možnost mu zlikvidoval skvěle domácí brankář, v druhém případě selhal hráč a mířil nad. Známé pravidlo - nedáš - dostaneš se opět potvrdilo. V 70. minutě se podruhé v zápase trefil František Kovařík a stav byl v tuto chvíli již 5:2. Hostům pomalu ubývaly síly a do rozhozené obrany pečetil výhru 6:2 druhou brankou v zápase Martin Hlous.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta - vedoucí: Dnes to byl krásný fotbal z obou stran. Domácí mají plno mladíků, kteří jsou velmi běhaví a kombinačně na úrovni. Vyhrát si asi zasloužili. I tak jsem na naše kluky hrdý, snažili se a bojovali celý zápas. Chtěl bych vyzdvihnout týmový výkon našeho celku.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov B
J. Neuman [-] - J. Jedlička [-] , T. Janda [-] , A. Šidlovský [-] (72. D. Sopr [-] ) , R. Pokorný [-] (58. M. Hrneček [-] ) , O. Malý [-] , F. Kovařík [-] , Š. Toráč [-] , T. Nenadovič [-] (68. L. Lang [-] ) , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-]

TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - P. Kopka [-] , P. Hubka [-] (20. T. Soukup [-] ) , D. Horký [-] , D. Boháč [-] - L. Staněk [-] , P. Janáček [-] , P. Hájek [-] , P. Pacourek [-] - L. Jindra [-] , P. Malý [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - SOPR Josef (N), KUČERA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.