1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si odvážejí cenné 2 body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly a na začátku a konci poločasu

V sobotním horkém počasí (na fotbal možná až moc teplo) zahájily týmy SK Horní Bříza - FK Trafo Hadačka podzimní část sezony 16/17. Domácí byli před utkáním favoritem, což se od začátku potvrzovalo. Drželi míč často na kopačkách a kombinovali velmi slušně. Ovšem první vážnější brejk hostů znamenal pokutový kop. V páté minutě se k němu postavil hostující kapitán František Hausner a penaltu proměnil. Stav 0:1. To domácí zaskočilo a přibývalo nepřesností, ovšem co se týče uzemní převahy, měli pořád navrh. Do nějáké vyložené šance se ale nemohli dostat. Územní převahu využili až na konci poločasu, kdy se trefil domácí útočník Jan Martínek - 45.minuta 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Trápení v druhém poločase

Do druhého poločasu se nastupovalo určitě lépe domácím, kteří těsně před přestávkou vyrovnali. Mužstvu hostí pomalu ubývaly síly, avšak střídat nemohli, bylo jich jen jedenáct. Domácí pomalu převzávali iniciativu zápasu na svou stranu, ale do nějáké vyložené šance se nemohli dostat. Pro oko diváka druhý poločas spíše nezáživný. A tak se šlo na penalty. Jak již z fotbalu známe, penalty jsou loterie. A tak v penaltách hosté vydřeli druhý bod,kdy na penalty zvítězili poměrem 3:4.



Ohlasy k zápasu



FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech - hráč: Dnes jsou pro nás dva body nad očekávání a mají cenu zlata. Domácí nás místy velmi přehrávali, ale i když nás bylo jen jedenáct, kluci se semkli a dřeli. Penalty už jsou pak jen o štěstí, a my jsme nakonec byli šťastnější a měli pevnější nervy.



Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Frás [-] - J. Gyüre [-] , L. Vodrážka [-] , J. Šoral [-] , J. Klik [-] - J. Pašek [-] , V. Landa [-] , J. Kříž [-] , V. Beneš [-] - J. Martínek [-] , J. Pech [-] -

FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] , F. Hausner [-] - M. Junek [-] , A. Běhounek [-] , T. Verner [-] - T. Valenta [-] , R. Knedlhans [-] , M. Čepec [-]

Místo: Horní Bříza - UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHUN Josef - OBOŘIL Milan (N), VOBROUČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.