3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník prodloužil vítěznou sérii na sedm zápasů


Branky


0

Rudník dokázal bodovat i v sedmém utkání po sobě. Trutnov chtěl v Rudníku bodovat, ale nebylo mu přáno. Proti byl hlavně domácí Víšek, který třemi góly vyprovodil hosty domů bez jediného bodíku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly v úvodu a závěru prvního poločasu

Rudník se od začátku pustil do svého soupeře a odměnou mu byla branka již v 9.minutě utkání. To se poprvé trefil Jakub Víšek a otevřel skóre utkání na 1:0 pro domácí. Domácí nebyli celý první poločas tím lepším týmem, ale hráli účelněji a vytvářeli si lepší šance, než často zbrklejší hosté. Celý zbytek poločasu, se odehrával boj spíše ve středu hřiště, s náznaky šancí na obou stranách. Až pět minut před koncem poločasu se opět trefil Víšek a bylo to 0:2. poločasový hvizd rozhodčího znamenal, že domácí jdou do šaten s dvoubrankovým vedením a chystají se urvat skalp dalšího z vedoucích týmu této skupiny G.

V druhém poločase završil svůj hattrick Jakub Víšek

V druhém poločase úroveň hry znatelně poklesla a v podstatě se nebylo na co dívat. Rudník se snížil přidat další branku a hosté se snažili o totéž z rychlých brejků. Náznaků šancí bylo dost na obou stranách, ale žádnému z týmů se je nepodařilo dotáhnout až do konce. Dvě minuty před koncem poslal Víšek hosty do kolen, svou třetí brankou v zápase. Rudník se tak definitivně zachránil v 1. B. Třídě. Trutnovu naděje na první místo ještě neumřela, protože i vedoucí Jičín prohrál. O všem se rozhodne příští víkend v posledním kole.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Pavel Cerman, trenér - Rudník: Z naší strany velice bojovný a takticky vyspělý výkon. Trutnov si v Rudníku prostě nekop a tím jsme definitivně zachránili B třídu. Šňůra sedmi vítězství je neuvěřitelná.

MFK Trutnov C
Kalhous, Cerman - Trutnov: Zasloužená výhra domácího celku, ten víc chtěl, víc se o cenné body popral a slaví záchranu. Jinak bylo utkání fotbalově velmi podprůměrné, přispěl k tomu i hodně tragický výkon "mužů v černém"...



Počet diváků: 91.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku