2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné pokořilo vedoucí Jičín


Branky


0

Tatran Hostinné si vyšlápl na vedoucí tým tabulky Jičín a získal nečekané tři body. Domácí rozhodli o svém vítězství v druhém poločase, kdy se dokázali dvakrát prosadit. Zatímco Jičín žádnou ze svých šancí neproměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas mnoho vzruchu nepřinesl

Hned od začátku bylo utkání vyrovnané a oba týmy v obrovském vedru šetřily své síly. Hodně se bojovalo o střed hřiště a domácí byli přeci jenom malinko aktivnější. Žádnému z týmů se v prvním poločase nedařilo prosadit a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

V druhém poločase dva góly pro domácí

Druhý poločas byl obrazem toho prvního, ale s tím rozdílem, že již začali padat góly. Zvýšená aktivita domácích, přinesla v 65.minutě první úspěch. Prosadil se Jakoubek a Hostinné vedlo. Jičín, také zvýšil své úsilí a snažil se o vyrovnání. Jenomže pozorná obrana domácích, v čele s gólmanem Zítkou, hostům skórovat nedovolila. Byli to naopak domácí, kteří přidali druhou branku a definitivně tak pohřbili naděje hostů na bodový zisk. V 79.minutě se trefil Roman Polák a uzavřel tím skóre zápasu na 2:0. Tímto vítězstvím zamotal Tatran Hostinné tabulku a opět vstoupil do hry o vítězství v této skupině G. V příštím kole nás čeká vzájemný zápas Trutnova s Jičínem a radovat se také může ten třetí vzadu… možná bude stačit maličkost. Porazit mužstvo jara, Rudník!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer, vedoucí mužstva - Hostinné: Diváci viděli bojovné utkání se zaslouženou výhrou domácího celku.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - D. Polák [-] , D. Hruška [-] (66. M. Celar [-] ) , J. Slavík [-] , P. Janouch [-] - R. Polák [-] , R. Kosina [-] , A. Rodr [-] , T. Valeš [-] - D. Maličký [-] , M. Jakoubek [-]

SK Jičín B
J. Čeřovský [-] - M. Šaroun [-] , D. Malý [-] (72. M. Švec [-] ) , J. Krykorka [-] , J. Mészároš [-] - Z. Zlámal [-] , M. Kirschner [-] , A. Grosu [-] , V. Javůrek [-] - O. Kořínek [-] , L. Haken [-]

ŽK: 39. R. Polák , 82. T. Valeš - 66. D. Malý .
Hráči zápasu: J. Slavík , M. Jakoubek - J. Krykorka .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku