Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves hrála, Trutnov dával góly


0

Tomu se prostě říká den blbec. Můžete se snažit, jak chcete, ale branku nedáte, i kdyby se hrálo 2x90 minut. Přesně tohle se dnes stalo Milíčevsi. Jenomže i takové zápasy se stávají a tak v tomto utkání bral Trutnov všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení neproměněných šancí hostí

Trutnov si byl vědom svého domácího prostředí a tak vstoupil do zápasu aktivněji. Hosté ovšem brzy vyrovnali hru a byli i nebezpečnější. Vůbec to nevypadalo na souboj druhého týmu a předposledním. Jenomže domácí vstřelili dvě branky, ze tří šancí a hosté z mnoha šancí, žádnou. To byl ten největší rozdíl mezi mužstvy v prvním poločase. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí a hosté přemýšleli, proč je branka pro ně zakletá.

Druhý poločas obrazem prvního

V druhém poločase se více útočilo, než bránilo. Jenomže Trutnov měl v bráně Dřímala, který přiváděl k zoufalství hráče hostí. Když už byl gólman domácích konečně překonán, tak ho pro jistotu zachránila branková konstrukce. Jelikož se domácím podařilo přidat třetí branku, tak zápas skončil jednoznačnou výhrou Trutnova 3:0. Trutnov i po tomto kole hraje o vítězství v této skupině 1. B. Třídy. No a Milíčeves se, přes velice dobrou hru, pomalu s 1. B. Třídou loučí.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Marcel Kalhous, trenér - Trutnov: Dnes vyhrál šťastnější tým, my z minima vytěžili maximum, hosté spalovali jednu šanci za druhou. Pochvalu si zaslouží gólman Dřímal, který sám či s pomocí konstrukcí branek (plus obrovskou střeleckou neschopností hostů) udržel čisté konto. Soupeř se opět představil ve velmi dobrém světle a je s podivem, že 1. B třídu udržet nedokáže.

FC VTJ Milíčeves
Zdeněk Špicar , vedoucí družstva - Milíčeves: Myslím si, že pamětníci trutnovské kopané by museli hodně lovit v paměti, aby vypátrali tak laciné branky, jaké jsme dnes soupeři nabídli my.



Sestavy


MFK Trutnov C
P. Dřímal [-] - P. Chvalina [-] (83. R. Horáček [-] ) , D. Jirka [-] (65. J. Trojánek [-] ) , M. Kancok [-] , V. Drtina [-] - O. Kárník [-] , J. Zákravský [-] , J. Švorc [-] , J. Skuček [-] (46. O. Chráska [-] ) - J. Jankovič [-] (50. M. Tůma [-] ) , J. Vomočil [-]

FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] - V. Havelka [-] (56. M. Roman [-] ) , L. Novotný [-] , M. Havránek [-] , J. Roman ml. [-] - J. Berný [-] , J. Rejha [-] (73. M. Marhan [-] ) , P. Špicar [-] , L. Valtera [-] - J. Roman [-] , O. Chramovský [-]

Hráči zápasu: P. Dřímal , P. Chvalina - J. Roman .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku