Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté osmi brankami rozhodli o jasném vítězství


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil 1:2

Podzimní část sezony zahájily i celky TJ Sokol Kozolupy ,,B" proti TJ sokol Pňovany. Už ve 4. minutě po krásné individuální akci poslal hostující celek do vedení Karel Švarc. Hosté měli od začátku územní převahu a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy navýší vedení. Ve 20.minutě byl ovšem po ojedinělé akci domácích odpískán pokutový kop, který proměnil Thomas Coyne. Hostující tým tato branka trochu opařila, a nemohl se dostat do tempa. Nicméně v prvním poločase ještě stihl opět stav otočit na svoji stranu. Ve 30.minutě se trefil Martin Hejkal. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Brankostroj ve druhém poločase

Už od začátku druhé půle bylo vidět,že hosté chtějí co nejdříve navýšit vedení. Domácí se marně snažili o kloudnou akci,hosté hru kontrolovali a s postupem času přibývaly i šance. V 55.minutě navýšíl vedení hostujícího celku opět Karel Švarc. Od této doby už byl na hřišti jen jeden tým. A to hosté. Domácí střed zálohy nestíhal, bylo otázkou času, kdy padnou další branky do domácí sítě. 70.minuta, Karel Švarc dává hattrick a zvyšuje tím vedení pro hosty v poměru 1:4. V poslední desetiminutovce ještě postupně navýšili skore opět Karel Švarc (80. minuta 1:5), dále pak Šikýř Tomáš v 85.minutě na 1:6, v 86. minutě Petr Loukota (1:7) a výhru 1:8 pečetil Martin Hejkal.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pňovany
Bindar Ondřej - hráč: Od začátku jsme chtěli rozhodnout zápas v náš prospěch,přijeli jsme sem pro 3 body a ty vezeme. První poločas po letní pauze nebyl optimální, v kabině jsme si něco řekli a druhý poločas už nám vyšel podle našich představ. Karel Švarc opět předvedl, jak je pro nás důležitý, jeho branky byly nejenom důležité, ale i pěkné.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - P. Křižík [-] , R. Kasal [-] , J. Roda [-] , V. Ptáček [-] (55. M. Pazderník [-] ) - V. Kovář [-] , P. Kvapil [-] , M. Janko [-] - M. Vetešník [-] (46. R. Trykar [-] ) , T. Coyne [-] (46. P. Mošna [-] ) , F. Stehlík [-]

TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - P. Loukota [-] , V. Dražský [-] , M. Hejkal [-] , T. Šikýř [-] , V. Mráz [-] , O. Bindar [-] , V. Albl [-] , J. Kafka [-] , K. Švarc [-] , K. Jindra [-]

ŽK: 18. P. Kvapil , 23. J. Roda , 35. V. Kovář , 43. T. Coyne - 8. V. Dražský , 40. V. Mráz , 43. K. Jindra , 65. M. Hejkal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HUCL Jan (N), HŮLA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.