1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas skončil remízou 0:0

V pěkném a možná až velmi horkém sobotním odpoledne zahájily sezónu týmy Baníku Zbůch ,,B" proti hostujícímu Sokolu Pernanci. V prvním poločase se hrál líbivý fotbal, na šance velmi plodný. Domácí kontrolovali hru a byli častěji na míči, ovšem i hosté hrozili, a to převážně z brejků. I přes velké šance obou týmů skončil první poločas 0:0.

Hosté obrátili utkání v posledních deseti minutách

Ve druhém poločase se ovšem role změnily. Domácí již hru tolik nekontrolovali a otěže zápasu pomalu převzal hostující tým. Paradoxně ovšem hostující tým Pernance inkasoval první gól, kdy se trefil po rychlém brejku kapitán domácích Jaroslav Němec. 70.minuta 1:0! Hostující tým opět trochu přidal na obrátkách a na domácích bylo znát, že v horkém počasí jim fyzické síly rychle ubývají. Po mnoha šancích a závarech se hostům podařilo vyrovnat již za 9 minut, v 79.minutě bylo vyrovnáno na 1:1, trefil se František Košan. To ovšem nebylo vše, ani od týmu Pernance, ani od střelce vyrovnávajícího gólu. Hosté utkání chtěli rozhodnout ve svůj prospěch a za dalších 5 minut, v 84. minutě, se opět zapsal mezi střelce František Košan. Stav v tuto chvíli byl 1:2. Domácí se již nebyli schopni vzepřít aspoň na vyrovnání a do otevřené obrany pojistil vítězství hostů v 88.minutě poměrem 1:3 Ladislav Zikmund.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch B
Klečka Aleš - trenér: První poločas, ač skončil 0:0, byl na šance dost vyrovnaný,kdyby skončil 4:4, nikdo by se nedivil. Drželi jsme míč, hosté hrozili spíše z brejků. Ve druhém poločase jsme už tolik hru nekontrolovali a hosté byli častěji na míči, i tak jsme ale dali první gól my. Síly ke konci zápasu našemu týmu bohužel docházely, soupeř byl v koncovce zápasu o něco fyzicky lepší. Třemi góly na konci zápasu utkání rozhodl ve svůj prospěch, nutno říct ,že za druhý poločas asi zaslouženě. Chtěl bych dnes hlavně vyzdvihnout výkon našeho brankáře Davida Buby, který chytil několik vyložených šancí.




Sestavy


TJ Baník Zbůch B
D. Buba [-] - J. Fonta [-] , Z. Kopček [-] , J. Veselý [-] , L. Šiman [-] , R. Pfeifer [-] , Z. Přibáň [-] , J. Střeštík [-] , J. Němec [-] (73. L. Vladař [-] ) , J. Daňhel [-] , A. Klečka [-]

TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - F. Košan [-] , J. Hubač [-] , V. Troch [-] , L. Dufek [-] - J. Mülling [-] , J. Strnad [-] , J. Hrubý [-] (60. J. Mentlík [-] ) , V. Hlavatý [-] - L. Zikmund [-] , M. Pekar [-] (15. O. Nyč [-] )

ŽK: 65. J. Mentlík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šporer Josef - STRAKA Radim (N), HUBAČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.