4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník dokázal vyhrát i přes obdrženou červenou kartu


Branky


12. M. Brož , 18. J. Čáp , 31. R. Hylmar , 73. M. Hloušek - 45. O. Mička
0

Hráči Rudníku pokračují v obdivuhodné sérii a porazili další tým z popředí tabulky. Základ svého vítězství položili již v prvním poločase. Skoro celý druhý poločas hráli domácí o desíti, přesto dokázali přidat ještě branku a dotáhnout zápas k vítěznému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas prakticky rozhodl zápas

Rudník nabuzen předchozími výsledky, vlétl na Libáň hned od začátku zápasu. Vynutil si převahu a odměnou mu bylo, brzké vstřelení dvou branek. V 12.minutě se trefil Brož a o šest minut později Čáp. Když po půlhodině hry přidal Renda Hylmar třetí branku, tak to vypadalo od Libáně na ručník. Jenomže v poslední minutě prvního poločasu, se hostům povedlo snížit na 1:3 brankou Mičky. Libáň tím vykřesala naději na zvrat ve druhém poločase.

Na začátku druhého poločasu vyloučen Havránek z Rudníku

Hned v úvodu druhého poločasu, si domácí cestu za vítězstvím notně zkomplikovali. Vyloučit se nechal Havránek a hostům svitla obrovská šance otočit zápas. Jenomže, to by hráči Libáně museli pochopit, že musí zvýšit své úsilí, aby dokázali překonat obranu domácích. Jelikož se tak nestalo a Libáň měla pouze optickou převahu, tak jí domácí potrestali třetí brankou. Zápas tak vyhrál domácí Rudník a to i přes to, že celý druhý poločas hrál o jednoho hráče v poli méně. Rudník dokázal, že to se záchranou myslí vážně a svého dnešního soupeře v tabulce o skóre předskočil.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Pavel Cerman, trenér - Rudník: Po celkem jednoznačném prvním poločase, jsme si zkomplikovali vývoj zbytečným vyloučením. Zvýšenou bojovností jsme, ale výsledek potvrdili. Vynikající výkon.

TJ Sokol Libáň
Jiří Pešta, vedoucí mužstva - Libáň: Hráči by si měli uvědomit, že bez pohybu a myšlenky se nedá zvítězit. Domácí opět potvrdili téměř 100% produktivitu. A tak zaslouženě vyhráli. Rozlosování také nebylo ideální. Sezóna mohla končit o týden déle a nic by se nestalo.



Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - P. Beláň [-] , J. Štemberka [-] , R. Hylmar [-] , J. Víšek [-] - M. Brož [-] , M. Hloušek [-] (88. T. Jebavý [-] ) , L. Etflaiš [-] , J. Kováč [-] - .. Havránek [-] , J. Čáp [-] (86. J. Sucháň [-] )

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - J. Jůza [-] , R. Mutzer [-] (81. R. Balcar [-] ) , M. Valnoha [-] (62. C. Cristea [-] ) , J. Švorc [-] - D. Knížek [-] , T. Macek [-] (46. P. Tarant [-] ) , Z. Pešta [-] , O. Mička [-] - R. Balcar [-] , R. Havlík [-]

ČK: 47. .. Havránek .
Hráči zápasu: M. Brož , R. Hylmar - O. Mička .
Počet diváků: 96.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku