První výhru za plný počet bodů si připsali domácí


Branky


1

Až v osmém kole se dočkal Kaznějov plnohodnotné výhry. Odnesly to Křelovice, které zápas ztratily již v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padesát pět diváků sledovalo povedený výkon domácích

Souboj posledního celku se třetím se zdálo, že postavení týmů v tabulce je přesně naopak. Domácí od prvních minut byli lepší na míči i v soubojích. Bušili do obrany Křelovic tak dlouho až ve dvacáté třetí minutě neodolala. Balon se dostal až Janu Valentovi, který hlavou otevřel skóre 1:0. Do trháku poslal domácí o jedenáct minut později Jan Vondráček - 2:0. Převahu domácích ještě před poločasem navýšili gólově Pojar a Kiss. I hosté měli své šance, ovšem žádnou z nich nevyužili.

Zmar Křelovic pokračoval

Druhá půle se nesla v duchu první části. Domácí mohli hrát v klidu a už se tolik netlačili do zakončení a jejich šance takk zůstali nevyužité. Ani hosté své možnosti neproměnili. Až v šedesáté osmé minutě se dočkali domácí zvýšení na 5:0 zásluhou Martina Polívky. Navíc dvacet minut před koncem se do sprch poroučel kapitán hostů Vladimír Komárek. To ovšem paradoxně vlilo krev hostům, kteří i v deseti vstřelili čestný gól. Musil pronikl obranou, předložil balon Šestákovi a ten se nemýlil.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký: Od začátku jsme byli lepší a soupeře k ničemu nepustili.

TJ Jiskra Křelovice
Tomáš Blažek: Soupeř byl od začátku bohužel lepší.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - BUCHTELÍK Lukáš (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2016 20:23
Jako nezávislý pozorovatel stále řeším, zda je spravedlivé nasazovat hráče stabilní A týmu do mužstva B týmu. To si to sami neumí ukopat? Proč tedy postupovali? Co si chtějí dokázat? Na druhou stranu, musím říct, že takhle nemohoucí hráče Křelovic, jsem ještě neviděl! Ti, kteří by měli táhnout mužstvo úplně vyhořeli, navíc se cítí být ukřivděni a hrají sami na sebe. Jinak fotbal byl průměrný.