3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Kaznějova si připsal první výhru


Branky


0

Outsider soutěže urval dva body. Proti Bezěrovu sice ztratil nadějné vedení, ale pomyslnou náplastí může být dobře zvládnutý penaltový rozstřel.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích

Kaznějov doma nastoupil proti Bezvěrovu velmi aktivně a jen za prvních deset minut se dostal do dvou vyložených šancí, které ovšem Martin Polívka zahodil. I ndále pokračovali domácí aktivně a byli odměněni po půl hodině hry. Centrovaný míč si našel Jirka Šmídl a z první nedal brankáři šanci - 1:0. Hosté ale bleskově odpověděli. Domácím se nepovedlo chytit hosty do ofside pasti a na Povišera se řítil Petrů a Hejkal, který srovnal na 1:1. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, přiletěl další centr, který si našel Martin Vejvoda a vrátil domácím vedení.

Bezvěrov tlačil na obrat v zápase

Ve druhé části utkání se role vyměnili a za delší konec tahal Bezvěrov. V padesáté páté minutě se opět nepovedlo zahrát domácím ofside systém a od půle hřiště postupoval sám na bránu Petr Královec, který si poradil i s gólmanem a srovnal na 2:2. Hosté tlačili a postupně si vypracovali další dvě tutovky, ve kterých ovšem selhal Jirka Kubínek a tak se po devadesáti minutách o vítězi nerozhodlo.

Štěstí se přiklonilo k domácím

V loterii penaltového roztřelu se dlouho trefovali všichni, rozuzlení přinesla až neproměněná penalta Tomáše Petrů, který tak Kaznějovu přihrál první výhru v sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
pan Kopecký: Vyzdvihl bych první poločas ve kterém jsme byli jasně lepší.

TJ Sázavan Bezvěrov
pan Šulc: V první půli byli lepší domácí, ve druhé zase my, spravedlivá remíza.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
M. Povišer [-] - M. Polívka [-] , J. Šmídl [-] (44. J. Vondráček [-] ) , J. Beránek [-] , J. Kiss [-] (76. O. Hrdlička [-] ) , D. Pojer [-] , M. Fait [-] , M. Vejvoda [-] , M. Vrchlavský [-] (87. T. Běhounek [-] ) , J. Valenta [-] , M. Brejník [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - M. Hejkal [-] (73. J. Jakimčuk [-] ) , M. Novák [-] , J. Kubínek [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , P. Královec [-] (82. P. Bubník [-] ) , J. Petrů [-] , V. Hlavatý [-] , R. Kozák [-] , P. Šulc [-] (46. M. Stibor [-] )

ŽK: 71. M. Fait - 71. M. Hejkal , 72. V. Hlavatý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - BUCHTELÍK Lukáš (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.