Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany si smlsly na béčku Kaznějova a připsaly si poprvé tři body


Branky


0

Kaznějov dostal další debakl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Kaznějova domácí nepoložil

Do utkání vstoupili výborně hráči Kaznějova, již ve druhé minutě využil špatně zahrané malé domů Jirka Šmídl a Kožlany šly do vedení. Domácí chvíli hledali odpověď s kterou přišli ve dvacáté sedmé minutě. Po straně utekl Kulhánek a vyslal pas před branku na Dominika Denka, který neměl moc práce uklidit míč do odkryté branky. Pomalu se zdálo, že první půle skončí remízou, ovšem drtivý závěr předvedli domácí a dost možná i tím rozhodli celé utkání. Již v nastavené minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Petr Jícha a dostal domácí do vedení.

Prakticky ihned na to ještě zvýšil po závaru před brankou Honza Hromada.

One man show Miloše Kulhánka

Drhý poločas pokračoval v duchu konce prvního. V šedesáté druhé minutě letěl přetažený centr přes vápno hostů a první se k němu dostal Vašek Hora a zvýšil na 4:1. To co se dělo od sedmdesáté první minuty se nedá nazvat nijak jinak než one man show. Své představení načal střelou k tyči Miloš Kulhánek. Za šest minut se opět prosadil střelou ve vápně a za další tři minuty si vychutnal hatrick solem na brankáře, kterého přeloboval. Do jeho šňůry se potom vložili hosté, když po faulu ve vápně byla v jejich prospěch nařízena penalta, kterou proměnil Jirka Beránek. Ještě než stihl rozhodčí odpískat konec zápasu vzal si poslední slovo opět Miloš Kulhánek, který se tentokrát prosadil hlavou po standartní situaci Švamberga.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Konečně jsme hráli co chceme a zabrali.

FK Bohemia Kaznějov B
pan Kopecký: Odpadli jsme fyzicky a byli jsme bez důrazu.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Frank [-] , J. Vlček [-] , M. Beneš [-] - D. Denk [-] , V. Hora [-] (74. J. Špaček [-] ) , J. Šnajdr [-] , M. Kulhánek [-] , J. Jícha [-] (46. J. Švamberg [-] ) - P. Jícha [-] (62. L. Štrunc [-] ) , J. Hromada [-] (76. P. Fiala [-] )

FK Bohemia Kaznějov B
L. Kopecký [-] (55. J. Šteingl [-] ) - O. Hrdlička [-] , M. Vrchlavský [-] , M. Brejník [-] , J. Beránek [-] , M. Vavřička [-] (74. M. Kozlík [-] ) , J. Šmídl [-] (46. T. Toncar [-] ) , V. Vašíček [-] , M. Vejvoda [-] , J. Valenta [-] , L. Baloun [-] (76. T. Běhounek [-] )

ŽK: 92. J. Šnajdr - 22. M. Vrchlavský , 92. J. Valenta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - FIALA Václav (N), MÜLLER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.