2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov prohrál poprvé v kalendářním roce na domácí půdě, katem se stala Letná B


Branky


15. P. Šmrha , 84. P. Šmrha - 29. J. Vůch , 60. Z. Soukup , 68. Z. Cimbota
0

Jen dva zápasy chyběly Mantovským k tomu, aby uhájili v roce 2016 svoji tvrz a nedovolili nikomu, aby ji zcela vyplenil. Proti ale byla rezerva Letné, která podává dobré výkony, což potvrdila i v Mantově, kde těsně zvítězila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na každé straně

Mantov nevstoupil do zápasu špatně a po čtvrt hodině hry se dočkal první branky, když se přesně prosadil Petr Šmrha. Dobře hrající Letná B ale rozhodně kousala a snažila se ještě do přestávky vyrovnat, což se jí nakonec podařilo. Střílený centr Josefa Vůcha nešťastně tečnul jeden z domácích obránců za záda gólmana Janečka. 

Letná B se dostala do vedení, které již nepustila

O přestávce provedl hostující trenér změnu v sestavě, která se ukázala jako dobrým tahem. Rezerva Letné začala být aktivnějším celkem a ujala se poprvé v duelu vedení, i když to bylo opět po šťastné trefě. Zdeněk Soukup šikovně kopl standardní situaci a míč nakonec doskotačil až do sítě Mantova, přestože to vypadalo, že brankář Janeček balon lapí. Poté se sice Mantov  srovnání, ale branka neplatila kvůli kurióznímu ofsajdu, který trochu vyhecoval klidné utkání. Uklidnění pro Letnou znamenala třetí branka, kterou po přesné střele zařídil Zdeněk Cimbota. Domácí se ještě nadechli, když pokus Petra Šmrhy neudržel gólman Baranský a míč prošel až do sítě. Zbytek duelu Letná zvládla již bez větších koplikací a udržela své těsné vedení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Luboš Housar - asistent trenéra: Dnes jsme prohráli s jasně lepším a kvalitním soupeřem. Letenští hráli dobře kombinačně, velmi dobře nás napadali, zkušenost jejich hráčů byla znatelná. V prvním poločase jsme dokázali sekundovat hlavně bojovností, ale v druhém poločase šel náš výkon dolů. Jsem rád, že se střelecky prosadil Petr Šmrha.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: Pohledný zápas pro diváky, hrál se kombinační fotbal. Přibily nakonec i emoce, takže utkání mělo opravdu vše, co mělo mít. Byl to spíše remízový zápas, ale my jsme měli o něco více štěstí a asi i trochu více ze hry. Jsme rádi za tři body.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Janeček [-] , T. Bystrán [-] (83. O. Bryndzák [-] ) , J. Machač [-] , S. Dobiáš [-] , J. Janouškovec [-] , J. Hrubý [-] , D. Tichý [-] , M. Šimandl [-] (80. P. Kopřiva [-] ) , P. Šmrha [-] , L. Marek [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - J. Šerbaum [-] , Z. Soukup [-] , Z. Skála [-] , J. Šimánek [-] , Z. Cimbota [-] , M. Dvořák [-] , J. Vůch [-] (72. Z. Přibyl [-] ) , J. Rada [-] , D. Pospěch [-] , J. Diviš [-]

ŽK: 12. P. Šmrha , 24. J. Janouškovec , 66. T. Bystrán - 36. D. Pospěch .
Hráči zápasu: M. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - KOLÁČEK Karel (N), PETRÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.