4:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec B uhájil proti Seči zuby nehty všechny body


Branky


20. M. Douša , 74. O. Lihm , 88. M. Douša - 24. M. Lukáč , 76. J. Krsek , 86. J. Beneš
0

Zajímavé utkání okořené sedmi brankami sledovali diváci v neděli v Hradci, kam zavítala Seč. Hosté, kteří se od začátku sezony postupně zvedají, byli v zápase lepším týmem, ale na body přesto nedosáhli, když domácí tým stoprocentně trestal jejich chyby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část přinesla dvě branky

Úvodní oťukávání změnil domácí útočník Matěj Douša, který využil dlouhého pasu za obranu a své sólo chladnokrevně zakončil. Hosté se ale brzy vrátili do zápasu po šťastné brance, kdy střílený pas Michala Lukáče ze standardní situace propadl až do branky soupeře. 

Seč převzala iniciativu, ale všechny body zůstaly v Hradci

Po pauze se obě mužstva začala pouštět více dopředu a k vidění byl pohledný fotbal nahoru, dolů. Domácí Hradec byl přesto ten, kdo vždy odskočil do vedení, které nakonec udržel. Rozhodující trefu v zápase obstaral kanonýr Matěj Douša, jenž využil dobrého výhozu gólmana a chyby obránců soupeře a z úniku se opět nemýlil. Poté ale Seč v posledních minutách duelu ještě zabrala a nechybělo mnoho, aby vyrovnala. Proti ale byl branková konstrukce či nepřízeň osudu. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Ohledně fotbalovosti byl soupeř v utkání lepším týmem. Bohužel my ale přišlo, že někteří hráči zcela vypustili závěr zápasu, ale naštěstí pro nás jsme to nějak zvládli a vstřelili jsme nějaké góly, i když jsme se v posledních minutách ještě strachovali o vítězství. S body spokojenost je, ale s výkonem rozhodně ne.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar - trenér: Je to škoda. Měli jsme na vítězství, tlačili jsme, byli jsme podle mě lepší. Myslím si, že poprvé v našem zápase prohrál lepší mančaft. S výkonem hráčů ale můžu být spokojený, dalo se na to už koukat, je vidět, že jdeme správným směrem.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - L. Varga [-] , R. Švarc [-] , L. Kadera [-] , S. Calpak [-] - T. Behenský [-] , J. Kroupa [-] (90. Z. Horák [-] ) , J. Kaplan [-] , J. Hrdina st. [-] (10. M. Loritz [-] ) - O. Lihm [-] , M. Douša [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Beneš [-] , D. Hora [-] (83. I. Masec [-] ) , J. Bradáč [-] (63. P. Kolros [-] ) , . Kratochvíl [-] , M. Žanda [-] , J. Reidl [-] , J. Pravda [-] , J. Krsek [-] , M. Fotr [-] , M. Lukáč [-]

ŽK: 3. J. Bradáč , 57. J. Pravda , 84. M. Žanda , 88. P. Kolros .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: KLIK Jiří - TÜRK Jaroslav (N), SOBOTOVÁ Štěpánka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.