Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří zdolalo Seč a posunulo se na čtvrté místo


Branky


0

Hned sedm branek uviděli diváci, kteří zavítali v neděli na utkání mezi Záhoří a Sečí. Domácí fotbalisté byli v utkání po celou dobu mírně lepším týmem a nakonec slavili vítězství, přestože hosté ze Seče první poločas drželi s domácími krok a prohrávali pouze o branu, následně ale už síly na vyrovnání nenašli a v závěru ještě dvakrát inkasovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč držela s domácími krok

V úvodních minutách se hrál vyrovnaný fotbal, ale postupně Záhoří získávalo převahu. V desáté minutě poslal domácí do vedení Karel Hora a o dalších deset minut vedení navýšil střelou zpoza šestnáctky Václav Kovář. Hosté se ovšem okamžitě vrátili do zápasu, když po necelých dvou minutách rychlý protiútok přesně zakončil Jakub Reidl. Mužstvo Záhoří si vytvořilo tlak i šance, Seč se soustředila na rychlé protiútoky. Z příležitostí domácích se ujala jediná, když kapitán Filip Pelouch sám před brankářem nezaváhal. Těsně před pauzou si vybral slabší chvilku jinak pozorný Marek Zekucia v naší bráně a stoper Seče Radek Černohorský snížil z dalekonosného přímého kopu.

Hosté nenašli sílu na srovnání a dvakrát ještě inkasovali

Celý druhý poločas byl ve znamení převahy Záhoří a občasných výpadů hostí. Brankově se prosadil v 78. minutě po rohovém kopu hlavou Jan Majorszký. Tři minuty před koncem skončila hlavička Majorszkého na tyčce a odražený míč uklidil do branky Filip Pelouch.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Zaslouženě jsme v utkání zvítězili po dobrém výkonu, výsledek odpovídá průběhu na hřišti.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar - trenér: První poločas jsme odehráli podle našich představ a drželi jsme s domácími krok. Následně jsme přežili i úvodní tlak Záhoří ve druhé části, ale poté jsme už nenašli síly na vyrovnání. Výsledek je pro nás ale přece jen trochu krutý, poslední dvě branky byly dost smolné.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - V. Kovář [-] , K. Hora [-] (58. O. Němec [-] ) , M. Zekucia [-] (71. M. Gaži [-] ) , J. Majorszký [-] , J. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , F. Pelouch [-] , K. Presl [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - T. Görner [-] , I. Masec [-] (46. J. Beneš [-] ) , J. Reidl [-] , J. Bradáč [-] (71. . Kratochvíl [-] ) , M. Žanda [-] , J. Krsek [-] , M. Fotr [-] , P. Kolros [-] , R. Černovský [-] , M. Lukáč [-]

Hráči zápasu: F. Pelouch , K. Hora - R. Černovský , M. Lukáč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - CIHELNA Petr (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.