F. Pelouch 29. (p.)
2:1p.
(1:1)
40. A. Ulč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří nakonec vydřelo bonusový bod v extra dlouhém penaltovém rozstřelu


Branky


29. F. Pelouch (p.) - 40. A. Ulč
0

Pořádné drama se usktečnilo v neděli odpoledne na hřišti fotbalistů ze Záhoří. Dvě červené karty a extrémně dlouhý penaltový rozstřel, v němž šli někteří hráči i dvakrát nakonec vyšlo o něco lépe pro domácí tým, který urval bonusový bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla po jedné brance na každé straně

V první části byl k vidění vyrovnaný fotbal s několika šancemi na obou stranách. Vedení se ujalo jako první Záhoří, když po faulu Matěje Janečka následoval pokutový kop, s nímž gólově naložil domácí Filip Pelouch. Mantovu se ale ještě do konce první části podařilo srovnat. Centr Tichého nalezl ve vápně nabíhajícího Angela Ulče, který pohotově poslal balon do sítě. 

Záhoří dohrávalo nakonec o devíti

Ve druhé části se na hřišti začali dít zajímavé věci. Po faulu na unikajícího soupeře putoval nejprve do sprch domácí Pelouch. Mantovští se ovšem početní výhody spíše zalekli a Záhoří mohlo i v oslabení udeřít. Domácí navíc v půli poslali na hřiště jediného svého hráče, co měli, takže po zranění museli dohrávat v devíti. Ani tato převaha ale hostům nesvědčila, navrch o ní brzy částečně přišli, když musel hasit únik soupeře faulem za červenou kartu hostující kapitán Jan Hrubý. Zápas proto nakonec dohrála obě mužstva v oslabené sestavě. V závěru ještě mohl překlonit vítězství na stranu Záhoří Majorszký, jehož volej po rohovém kopu vykopl hostující obránce z brnakové čáry pomocí tyče a břevna. 

Divoký výsledek 9:8

V penaltovém rozstřelu se diváci dočkali pořádného drama, když se postupně vystřídali všichni hráči na hřišti, s výjimkou hostujícího gólmana Janečka, který nesměl kopat, aby byl stejný počet hráčů na obou stranách. Štěstí v extrémně dlouhém rozstřelu se nakonec přiklonilo na stranu Záhoří, které tedy doslova vydřelo druhý bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Mantov
Luboš Housar - asistent trenéra: Zápas byl vyrovnaný, oba týmy si v prvním poločase vypracovali dobré šance. Paradoxně, jak už to někdy bývá, přesilovce kterou nám domácí poskytli, po vyloučení Peloucha a následného zranění domácího záložníka, za něhož Záhoří nemělo náhradníka, jsme najednou nevěděli co hrát. Moc volných hráčů na hřišti. Výborně zachytal Janeček, tři penalty v rozstřelu chytit to klobouk dolů. Oproti tomu jsme tři penalty kopli vedle, k tomu není co říct.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Cihelna [-] (46. K. Hora [-] ) , V. Kovář [-] , J. Majorszký [-] , J. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , F. Pelouch [-] , K. Presl [-] , A. Raška [-] , J. Kodýdek [-] , J. Prokopius [-]

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - T. Korba [-] , D. Vávra [-] , A. Ulč [-] , J. Hrubý [-] , D. Tichý [-] , P. Šmrha [-] , M. Šimandl [-] , J. Machač [-] , J. Janouškovec [-] , M. Janeček [-]

ŽK: 31. J. Kodýdek , 34. P. Cihelna , 76. K. Presl - 5. M. Šimandl , 34. D. Tichý , 89. P. Šmrha . ČK: 54. F. Pelouch - 72. J. Hrubý .
Hráči zápasu: L. Janeček , D. Tichý .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠAMPALÍK Václav (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.