0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První penaltový rozstřel v ročníku ovládly Soběkury


Branky


0

Fotbalisté Líšiné se vrátili zpátky do soutěžního kolotoče po čtrnáctidenní pauze, jelikož před týdnem měli volno, a povedlo se jim připsat první bod do tabulky, když po bězbrankovém stavu nezvládli penaltový rozstřel proti Soběkurám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Obě mužstva si během první části vypracovala několik možností ke skórování. Své příležitosti nicméně Líšiná i Soběkury zahazovaly. Domácí Pivoňka se v první části hned dvakrát hnal sám na gólmana Šestáka, kterého ale nedokázal ani jednou překonat, když pokaždé selhal v zakončení. Hostující šance naopak likvidoval pozorný brankář Žigmund. Obrovskou šanci měl Tomáš Kozel, který utíkal sám na brankáře, ale nedal. Poté se zjevil po centru Tomáše Vlacha sám před brankou Jan Hanket, ale s nedůrazným zakončením si domácí brankář poradil. Poté si po velké šanci připsali Tomáš Vlach a Martin Oberdörfer, ale také neuspěli.

Ani ve druhé půli branka nepřišla

Od druhého poločasu Soběkury domácí tlačily a vytvářely si spoustu šancí. V rozmezí mezi 50. a 60. minutou šel Michal Šíp třikrát sám na brankáře, ani jednou nebyl úspěšný. Stejně tak Tomáš Vlach, který prošel domácí obranou, ale zakončil nepřesně. Tvrdou střelou z vápna vystrašil domácího brankáře Radek Duchek, ale ten střelu nadvakrát chytil. Velkou šanci si připsali i hosté, kdy domácí hráč hezkou střelou zahrál trestný kop za vápnem, který výborně chytil brankář Petr Šesták a jeho spoluhráč z dorážky netrefil odkrytou branku. Domácí měli několik standartek okolo velkého vápna, ale jinak si moc šancí nevypracovali. V posledních minutách pouze hájili bezbrankovou remízu, kdy se soustředili jen na odkopávání míčů a těsné bránění.

První penaltový rozstřel v sezoně ovládly Soběkury.

Po bezbrankovém stavu následovaly pokutové kopy. V první sérii se ještě povedlo domácímu Černému rozvlnit síť, následně ale hned jehio čtyři spoluhráči již takovou mušku neměli. Bonusový bod proto putoval do Soběkur. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Luboš Reidl - trenér: Hodně vyrovnaný zápas, v němž byly šance na obou stranách. Vypracovali jsme si podobně příležitostí jako soupeř, ale žádní jsme nevyužili. Potěšila mě ale naše hra, všichni hráli na doraz, bylo poznat, že v poslední době dobře trénujeme.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Do Líšiné jsme přijeli oslabeni o sedm hráčů, přesto nás bylo 13. Utkání určitě ovlivnilo i obrovské horko. Myslím, že jsme byli lepším týmem a měli i daleko více brankových příležitostí. Bohužel proměňování šancí je naší letošní slabinou. Dva body z venku bereme, ale vzhledem k mnoha šancím by více slušely tři. Stínem je zranění Honzy Hanketa, který má po souboji v domácím vápně zlomenou ruku.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - R. Šmrha [-] , M. Pivoňka [-] , J. Černý [-] , R. Zahoř [-] , L. Bauer [-] , J. Jarošík [-] (80. Z. Hrdonka [-] ) , V. Kříž [-] , T. Benda [-] , V. Štverák [-] (40. L. Kloversa [-] ) , Z. Tříska [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - R. Duchek [-] (64. D. Marek [-] ) , M. Naar [-] , L. Turek [-] , T. Kozel [-] , M. Šíp [-] (80. Z. Vlach [-] ) , L. Bedenk [-] , M. Oberdörfer [-] , T. Vlach [-] , J. Turek [-] , J. Hanket [-]

ŽK: 44. T. Benda , 78. L. Bauer - 14. L. Bedenk , 87. T. Vlach . ČK: 88. T. Benda .
Hráči zápasu: J. Zikmund , J. Jarošík - L. Bedenk , P. Šesták .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Legát Zdeněk - BERKA Radek (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.