0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany přejely Ptenín a drží krok s čelem tabulky


Branky


18. M. Frána , 21. M. Frána , 70. M. Frána , 75. M. Frána (p.) , 86. M. Hořký
0

Ptenín dokázal v minulém kole dosti potrápit favorizované Blovice, na body to ale nakonec nestačilo. To Lužany si smlsly na Chlumu a další tři body chtěly i tentokrát. Výbornou formu v zápase prokázal Marek Frána. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů

Začátek zápasu na malém hřišti byl hodně o osobních soubojích a příliš technického fotbalu k vidění nebylo. Po pár minutách získávali hostě převahu a vytvořili si i první šance. Úvodní branka přišla v 18. minutě, kdy jeden z hostů vypálil na Maršálka, který balon pouze vyrazil nad sebe a Marek Frána neměl problém uklidit balon do sítě. Uběhli jen tři minuty a Marek Frána se ocitl v zakončení podruhé. Zpětnou přihrávkou ho našel jeden ze spoluhráčů a Marek střelou po zemi skóroval. Po zbytek poločasu byly Lužany lepším celkem, ale svou převahu už gólově nevyjádřily.

Dovršení hattricku

Druhý poločas pokračoval tam, kde první skončil. Domácím se ale konečně podařilo dostat do zakončení, nebylo ovšem dost kvalitní aby překonalo Fuchse v bráně. V 70. minutě přišel hattrick Marka Frány. Miloslav Hořký vypálil z dálky, balon na těžkém terénu před Maršálkem skočil a ten ho tak pouze vyrazil před sebe a Frána už neměl problém posunout balon pod padajícím golmanem. Za pět minut se střelecký účet ještě rozrostl. Karel Naxera byl faulován ve vápně a rozhodčí nařídil penaltu. K ní stoupl Marek Frána a vstřelil svůj čtvrtý gól. Skóre zápasu uzavíral v 86. minutě Miloslav Hořký střelou z dálky, kterou ještě tečoval mimo dosah brankáře jeden z obránců. Lužany si tak v pohodě dokráčely pro poslední podzimní tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Ptenín: "V týmu TJ Lučina Ptenín momentálně nefunguje žádný informátor, pokud o některém víte, nebo máte dostatek informací abyste je podávali sami, obraťte se na e-mail mira32@seznam.cz . Děkuji

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Hřiště v Pteníne je hodně malé, jeto vždy specifický zápas. Nehrálo se nijak kombinačně. Zápas jsme měli pod kontrolou, soupeř se dostal do jediné šance. Zaslouženě jsme vyhráli."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - M. Šašek [-] , J. Schejbal [-] (56. J. Černý [-] ) , L. Přibáň [-] (36. J. Strejc [-] ) , R. Šobr [-] , R. Kukeně [-] (58. V. Černý [-] ) , P. Sedláček [-] , K. Sedláček [-] , R. Hnojský [-] , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Havránek [-] , K. Naxera [-] , F. Tykal [-] (60. D. Běl [-] ) , J. Grassl [-] , V. Šašek [-] , M. Frána [-] , M. Hořký [-] , M. Rath [-] , P. Pecháček [-] (70. J. Běl [-] ) , M. Dietl [-]

ŽK: 34. P. Sedláček - 56. M. Frána . ČK: 80. K. Sedláček .
Hráči zápasu: M. Frána .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - STREJC Václav (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.